Κυριακή, 30 Μαΐου 2021

Συναγερμός στην Ελλάδα μετά από θανάτους από το εμβόλιο της Pfizer … Σε Κρήτη, Άλιμο και Ξάνθη

Μετά τους θανάτους από τις θρομβώσεις οι οποίοι έως τώρα


πιστώνονταν μόνο στα εμβόλια της ΑΖ και της J&J στο προσκήνιο των ελληνικών ΜΜΕ έρχονται πλέον και οι θάνατοι από τα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

Σύμφωνα με πληροφορίες οικογένεια γιατρού από τον Άλιμο ερευνά το θάνατό του ο οποίος ήλθε δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σήμερα νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της χώρας έπειτα από τις περιπτώσεις ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που εμφάνισε κολπική μαρμαρυγή μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κοροναϊού με το σκεύασμα της Pfizer.

Kαι τα δύο περιστατικά ερευνώνται ενδελεχώς τις τελευταίες ώρες.

Ο 52χρονος από την Ιεράπετρα της Κρήτης, σύμφωνα με το Open TV, υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα 60 ετών από την Ξάνθη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέστη σήμερα επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής.

Στο Γενικό Πανεπιστήμιο Πατρών του Ρίου διακομίσθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς ένας 36χρονος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson παρουσίασε συμπτώματα θρόμβωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος πριν από περίπου 10 ημέρες είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ ερευνάται αν η επιπλοκή που παρουσίασε σχετίζεται με το εμβόλιο.

«Περιμένουμε την γνωμάτευση των ειδικών, για να δούμε τι ακριβώς συνέβη στον συμπατριώτη μας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι παρενέργεια από το εμβόλιο», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 34χρονη γυναίκα από τη Ζαχάρω που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Η νεαρή γυναίκα πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το εγκεφαλικό οφείλεται στο εμβόλιο. Το εγκεφαλικό προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ