Κυριακή, 30 Μαΐου 2021

Η ενέργεια που ετοιμάζει ο Τσαβούσογλου συνιστά εθνική απειλή για την Ελλάδα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υπουργός εξωτερικών της


Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην Κομοτηνή ως «σουλτάνος». Για την ακρίβεια, έχει κανονίσει μέχρι και περιπάτους μέσα στην πόλη!

Εννοείται ότι η επίσκεψη που θα ξεκινήσει από το «κέντρο δημιουργίας ανωμαλίας» στην περιοχή, το τουρκικό προξενείο, θα υπάρξει προσκύνημα σε ιερατική σχολή και δείπνα με δήθεν παράγοντες της μειονότητας. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό.

Το χειρότερο είναι ότι ο τούρκος υπουργός εξωτερικών Ετοιμάζεται να προσκυνήσει τον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ! Του μειονοτικού πολιτικού ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και τον οποίο η Τουρκία εσχάτως προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο σημαία αντίστασης και δήθεν δολοφονημένο από το ελληνικό κράτος.

Ένα πραγματικό σχέδιο ανωμαλίας, το οποίο η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει με βρώμικο τρόπο αφού όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, η δημόσια τηλεόραση της Τουρκίας θα φτιάξει ταινία για τη ζωή του Αχμέτ Σαδίκ, παρουσιάζοντας τον ως εθνικό ήρωα που ήθελε να απελευθέρωσή τους «τούρκους της Ελλάδας»!

Αδιανόητη η ανοχή του ελληνικού κράτους

Η συγκεκριμένη ενέργεια λοιπόν του Τσαβούσογλου συνιστά πρόκληση κατά της Ελλάδας αλλά και μεγάλη εθνική απειλή. Αποδεικνύει ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να εγείρει θέμα τουρκικής μειονότητας, όχι φυσικά επειδή ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, αλλά διότι επιχειρεί να Κοσοβοποιήσει την Θράκη.

Τίθεται λοιπόν ευθέως θέμα της εθνικής μας ακεραιότητας, και για την Θράκη μετά τα νησιά. Αυτή η ενέργεια του Τσαούσογλου θα έπρεπε να έχει αποτραπεί από το ελληνικό κράτος. Η ελληνική κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη εάν του επιτρέψει να πραγματοποιήσει τέτοια ενέργεια.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ