Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Γερμανία: Σταματά τα self test στα σχολεία το Αμβούργο! Τοξική χημική ουσία σε 2 εκατομμύρια self test κορεάτικης εταιρείας που χρησιμοποιήθηκαν σε μαθητές σχολείων χωρίς μέτρα προστασίας

Το Αμβούργο δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τα αμφιλεγόμενα self


test σε σχολεία στο μέλλον. Όσοι ψέλλισαν στην Ελλάδα ότι στο αντιδραστήριο των self test περιέχεται επικίνδυνη χημική ουσία,  χαρακτηρίστηκαν «ψεκασμένοι». Εκεί όμως είναι Γερμανία...!

2 εκατομμύρια self test από μια κορεάτικη εταιρεία την οποια αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται η μεγάλη και σπουδαία Roche, βρέθηκαν να περιέχουν επικίνδυνη ουσία εντός του διαλύματος στο οποίο γίνεται η καλλιέργεια για το τεστ.

Δύο εκατομμύρια τεστ λοιπόν αποφασίστηκε να μην διατεθούν στα παιδιά, για προφύλαξη τους. Αυτά στη Γερμανία και απέναντι σε έναν κολοσσό τη Roche. Εδώ δύο τυχαίοι τύποι μπήκαν από το παράθυρο, πήραν σύμβαση 5-6 εκατομμυρίων για self test και είναι άγνωστο αν θα ελέγξει κάνεις το τι περιέχουν και το πόσο ασφαλή είναι.

Πηγή: welt.de

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/04/Germania-stamata-ta-self-test-sta-sxoleia-to-amvourgo-toxiki-ximiki-ousia-se-2-ek-self-test-koreatikis-etaireias-pou-xrisimopoihthikan-se-mmathites-xoris-metra-prostasias.html?m=1