Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021

Παρακολουθούν άτομα που αντιδρούν στο lockdown! - Συλλήψεις για όσους δεν θέλουν την υποχρεωτική μασκοφορία

Ούτε ο Τζορτζ Όργουελ όταν έγραφε το «1984: Ο Μεγάλος


Αδελφός» δεν φανταζόταν τα όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού. 

Μία ακόμη δυστοπική ενέργεια έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, καθώς η υπηρεσία κατασκοπείας της Γερμανίας έθεσε υπό παρακολούθηση άτομα τα οποία έχουν συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες κατά του lockdown! 

Ο σκοπός τους είναι να διαπιστώσουν εάν οι αντιδράσεις τους σχετίζονται με υποκίνηση βίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ η επιτήρηση περιλαμβάνει άτομα που είναι μέλη σε κινήματα που αντιδρούν στα περιοριστικά μέτρα, αλλά και σε όσους ανήκουν σε πατριωτικά κόμματα. 

Οι Αρχές φοβούνται ότι τα συγκεκριμένα άτομα υποβαθμίζουν την απειλή του κορωνοϊού για τη δημόσια υγεία εκμεταλλεύονται τα μέτρα περιορισμού για να υποκινήσουν αναταραχή κατά των πολιτικών και κρατικών θεσμών μόλις πέντε μήνες πριν τις εκλογές.

Το κίνημα ξεκίνησε με μικρές διαδηλώσεις στη Στουτγκάρδη πέρσι αλλά πλέον έχει επεκταθεί προσελκύοντας στις Γερμανούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα που έχουν απογοητευτεί από τα παρατεταμένα μέτρα περιορισμού.

Από τον Αύγουστο, το κίνημα πραγματοποίησε πολλές διαδηλώσεις στο Βερολίνο, μεταξύ άλλων κοντά στο Κοινοβούλιο, όπου σε πολλές περιπτώσεις σημειώθηκαν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Παρόλα αυτά δεν γίνονται μόνο στη Γερμανία τέτοια πράγματα, αλλά και στην Ελλάδα. Στη χώρα μας ένας άνδρας φυλακίστηκε γιατί δεν φορούσε μάσκα, ενώ αντιμέτωποι με δικαστήρια βρέθηκαν και γονείς που δεν ήθελαν να υποβληθούν τα παιδιά τους σε υποχρεωτικά self test. 


https://www.pronews.gr/kosmos/982955_dystopia-parakoloythoyn-atoma-poy-antidroyn-sto-lockdown-syllipseis-gia-osoys-den