Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

Η ΜΙΤ κυβερνά και τρομοκρατει την μειονότητα στην Θρακη μας

Δείτε τι λέει ο καταγόμενος από την Κομοτηνή κύριος Ιμπράμ


Ονσούνογλου. Χάριν της αντίληψης του κειμένου να σημειώσουμε πως εμείς όταν γράφει για “βαθύ κράτος” διαβάζουμε “μηχανισμούς του τουρκικού κράτους στην ελληνική Θράκη”

Με πληροφορίες από τα tourkikanea.gr

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ.Ονσούνογλου έχει δεχτεί αρκετές μηνύσεις από εκλεκτούς του Ερντογάν, διότι δεν είναι ¨υπάκουος¨…

Γράφει λοιπόν:

“Δείτε, στην μειονότητα μας στο παραμικρό περιστατικό, το βαθύ κράτος μέχρι και ο Ερντογάν, μας βάζουν να κάνουμε δηλώσεις, είτε χρειάζεται είτε δεν χρειάζεται την τελευταία περίοδο και με πλαστά στοιχεία… Τελευταία διότι λέει διορίστηκε ο αρχιμουφτής (λες και υπήρξε ποτέ στην ιστορία της μειονότητας αρχιμουφτής), αλλά και για την τουρκική μειονότητα των δήθεν 150.000 (Αν και ξέρουν πως ο πληθυσμός της μειονότητας σήμερα είναι αρκετά κάτω από 100.000).

Το TRT ετοιμάζει ταινία για τον πράκτορα Σαδίκ Αχμέτ που η ΜΙΤ εξέλεξε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εγώ πλέον όσο βλέπω την Τουρκία να ενδιαφέρεται για τη μειονότητα, ανησυχώ για το που θα χρησιμοποιήσει την μειονότητα ο μηχανισμός του βαθέος κράτους. Δείτε και στη Βουλγαρία έγιναν εκλογές Αλλά στον τουρκικό τύπο ούτε μία είδηση δεν υπήρξε. Διότι εκεί στο κόμμα HOH δεν διείσδυσε το βαθύ κράτος. Ενώ σε εμάς το βαθύ κράτος και η ΜΙΤ κυβερνάνε, ενοχλώντας μας και τρομοκρατώντας την μειονότητα.”


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ