Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Μείζον εθνικό θέμα από την αποκάλυψη των πρακτικών της επιτροπής λοιμωξιολόγων!

Η πλήρης διαφωνία του Σωτήρη Τσιόδρα!


Ευθείες παρεμβάσεις στην επιτροπή λοιμωξιολόγων όπως αποκαλύπτουν τα πρακτικά!

Τα πρακτικά που υποτίθεται ότι δεν υπήρχαν, όπως είχε διαβεβαιώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποκαλύπτει η εφημερίδα Δημοκρατία, αύριο!

Η αποκάλυψη της εφημερίδας εξηγεί γιατί τα έκρυβαν! Γιατί προσπαθούσαν να διαψεύσουν ακόμα και την ύπαρξή τους! Γιατί απλούστατα, το περιεχόμενό τους προκαλεί πολιτικό σεισμό αλλά και μεγάλο εθνικό θέμα.

Γίνεται ξεκάθαρο ότι τα «περίεργα πρόσωπα» που έχουν διοριστεί υπουργοί από τον Μητσοτάκη, δεν μιλάμε για τους εκλεγμένους από τον λαό υπουργούς, αλλά τους «ουρανοκατέβατους», φέρονται να έκαναν παρεμβάσεις στο έργο της επιτροπής σε σημείο που προκύπτει έλλειψη της ανεξαρτησίας τους!

Μιλάμε μάλιστα για άσχετους με την διαχείριση της πανδημίας διορισμένους! Αφού δεν φαίνεται πουθενά ούτε ο Βασίλης Κικίλιας, ούτε ο Νίκος Χαρδαλιάς, που θα μπορούσαν έστω και θεσμικά να έχουν μία αλληλεπίδραση με την επιτροπή. Αντίθετα, αυτά που θα διαβάσετε, οπωσδήποτε εκτός από πολιτικός σεισμός θα προκαλέσουν και την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Σε μία εξοργιστική αποκάλυψη λοιπόν προβαίνει αύριο η εφημερίδα Δημοκρατία. Εξοργιστική από πολλές απόψεις. Πρώτον, διότι αποκαλύπτει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων, τα οποία η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός υποστήριζε πως δεν υπάρχουν!


https://www.olympia.gr/1439141/ellada/meizon-ethniko-thema-apo-tin-apokalypsi-ton-praktikon-tis-epitropis-loimoxiologon/