Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;; - Δωρεάν ντόνατς στην Αμερική σε όσους έχουν κάρτα εμβολιασμού COVID-19

Υπό το φως της συνεχιζόμενης πανδημίας και για να υποστηρίξει


όσους εμβολιάζονται, η Krispy Kreme στην Αμερική προσφέρει δωρεάν ντόνατς σε οποιονδήποτε διαθέτει κάρτα εμβολιασμού. Η νέα πρωτοβουλία θα διαρκέσει όλο το χρόνο ως μια προσπάθεια να ενθαρρύνει όλους να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

«Όλοι θέλουμε να αφήσουμε την πανδημία COVID-19 πίσω μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και θέλουμε να υποστηρίξουμε όλους όσους κάνουν το χρέος τους για να κάνουν τη χώρα ασφαλή με εμβολιασμό μόλις το εμβόλιο είναι διαθέσιμο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ της Krispy Kreme, Dave Skena. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οποιοσδήποτε στις ΗΠΑ που εμφανίζει έγκυρη κάρτα εμβολιασμού σε όλα τα καταστήματα Krispy Kreme δικαιούται δωρεάν ντόνατ Original Glazed οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα.

Επιπλέον, η εταιρεία δείχνει υποστήριξη στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας παρέχοντας δωρεάν ντόνατς σε κέντρα εμβολιασμού στη χώρα.

Πηγή: news.in.gr