Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Su-35: Τα πανίσχυρα ρωσικά μαχητικά «αψηφούν» την βαρύτητα [vid]

Su-35
Τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-35, που έχουν μπει στο στόχαστρο της Τουρκίας ως μια εναλλακτική λύση για τα stealth μαχητικά αεροσκάφη F-35, ήταν το επίκεντρο της προσοχής στην Διεθνή Αεροδιαστημική Έκθεση της Μόσχας, MAKS-2019.
Τα ρωσικά μαχητικά Su-35 έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά την διάρκεια των αεροπορικών επιδείξεων, καθώς οι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι και ριψοκίνδυνοι πιλότοι των μαχητικών, καταφέρνουν να «αψηφούν» την βαρύτητα, με τους απίστευτους ελιγμούς και κινήσεις τους.
Για αρκετούς αναλυτές, τα Su-35 θεωρούνται τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα μαχητικά που εκτελούν αυτή την στιγμή αποστολές για την ρωσική πολεμική Αεροπορία, ενώ δεν είναι λίγες οι χώρες που επιθυμούν να κλείσουν συμφωνία με την Ρωσία για την αγορά τους.
Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Τουρκία, μια πληροφορία που έγινε γνωστή από Τούρκους και Ρώσους αξιωματούχους αλλά και από τον ίδιο τον Ερντογάν, ο οποίος είχε διερωτηθεί «γιατί να μην αγοράσει τα μαχητικά Su-57 και τα Su-35».
Μια χώρα που ήδη έχει προσθέσει τα ρωσικά μαχητικά στο οπλοστάσιό της είναι η Κίνα, η οποία φαίνεται ικανοποιημένη από την απόφασή της, αν ληφθεί υπόψη ότι έχει κλείσει και στο παρελθόν συμφωνία αγοράς Su-35 με την Ρωσία.
Δείτε το απίστευτο βίντεο: