Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Μπαχτσελί: Κουτσή πάπια ο Τσίπρας – Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά

Μπαχτσελί
Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων Ελλάδας και Τουρκίας, με αποκορύφωμα τις προσωπικές αναφορές μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν και του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά αυτή την φορά «πρωταγωνιστής» είναι ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, επιτέθηκε στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τις γεωτρήσεις στο Καστελόριζο και την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο στην κυπριακή ΑΟΖ.
Όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, ο Μπαχτσελί είπε στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του:
«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρα είπε πως θα μας εμποδίσουν.
H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.
O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».
Κλείνοντας ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».
Πηγή: Eleftheros Typos