Κυριακή, 28 Απριλίου 2019

Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Ανάσταση σε Έλληνες και Ευρωπαίους

Προκόπης Παυλόπουλος
Ευχές για την Ανάσταση έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος προς Έλληνες και Ευρωπαίους, ζητώντας η Ανάσταση να φωτίζει τον «λαό και το έθνος μας», αλλά και «τους πολίτες της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας».
Μήνυμα προς τους Έλληνες, αλλά και τους Ευρωπαίους επέλεξε να στείλει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την Ανάσταση.
Ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε το φως της Ανάστασης να φωτίσει τον ελληνικό λαό στην πορεία για την «εκπλήρωση της ιστορικής μας αποστολής», σε δήλωσή του, μετά την Ανάσταση, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, στην Καλαμάτα.
«Χριστός Ανέστη! Εύχομαι το άφατο θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τον λαό μας και το έθνος μας στην πορεία μας για την εκπλήρωση της ιστορικής μας αποστολής. Ιδίως δε για την, υπό όρους αρραγούς ενότητας, υπεράσπιση της πατρίδας, των εθνικών μας θεμάτων και των εθνικών μας δικαίων, καθώς και για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της δικαιοσύνης, κατ' εξοχήν δε της κοινωνικής δικαιοσύνης», ανέφερε ο κ. πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Για τους Ευρωπαίους πολίτες, ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνει την ανάγκη να «υπερασπισθούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».
«Εύχομαι, επίσης, το άφατο θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τους πολίτες της μεγάλης ευρωπαϊκής μας οικογένειας, ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται, έχοντας πάντα κατά νου ότι αυτά επιβουλεύονται, κατ' ουσίαν και κατ' αποτέλεσμα, τον άνθρωπο, την ευρωπαϊκή δημοκρατία και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», επισήμανε ο κ. Παυλόπουλος, ευχόμενος «Χρόνια Πολλά».

https://sputniknews.gr/politiki/201904283209214-paulopoulos-minima-anastasi-pasxa/