Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη να καλύψει τις πετρελαϊκές ανάγκες της Κίνας κι άλλων χωρών

O Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη Τύπου μετά το 2ο φόρουμ για τον σύγχρονο «Δρόμο του Μεταξιού»
Την ετοιμότητα της Ρωσίας να καλύψει τις ανάγκες σε πετρέλαιο της Κίνας και πολλών άλλων χωρών υπογράμμισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το φόρουμ για τον «Δρόμο του Μεταξιού» στην Κίνα.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να καλύψει τις ενεργειακές απαιτήσεις της Κίνας και πολλών άλλων εταίρων, επειδή είναι σε θέση να παράγει περισσότερο πετρέλαιο απ' ό,τι σήμερα, δήλωσε το Μεγάλο Σάββατο, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνέντευξη Τύπου μετά το 2ο φόρουμ Υψηλού Επιπέδου της Πρωτοβουλίας για τον σύγχρονο «Δρόμο του Μεταξιού» (Belt and Road Initiative), στο Πεκίνο.
«Η Ρωσία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Κίνας και πολλών άλλων παγκόσμιων εταίρων. Είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός (πετρελαίου) στον κόσμο. Παράγουμε 11,5 εκατομμύρια βαρέλια (πετρελαίου) ημερησίως και μπορούμε να παράγουμε ακόμη περισσότερα», δήλωσε ο Πούτιν.
Πρόσθεσε ότι η Ρωσία είχε τεράστια ικανότητα στην παραγωγή πετρελαίου, εξηγώντας ότι «θα μείνουν σε συγκεκριμένο επίπεδο παραγωγής» λόγω «των συμφωνιών που έχουμε με τον ΟΠΕΚ».
«Κανείς δεν θέλει περιορισμούς και εμπορικούς πολέμους, εκτός από αυτούς που τους ξεκινούν»
Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την άποψη ότι κανείς στον κόσμο δεν θέλει περιορισμούς και εμπορικούς πολέμους, εκτός από αυτούς που τους ξεκινούν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ