Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Ουκρανία: Στελέχη της μυστικής υπηρεσίας SBU περιπολούν στην “ελληνική” Οδησσό (ΦΩΤΟ)

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) ανέπτυξε ειδικές δυνάμεις οπλισμένες με πολυβόλα να περιπολούν τους δρόμους της Οδησσού και στις κρίσιμες υποδομές της περιοχής, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Πράκτορες της SBU, με πλήρη εξοπλισμό, εντοπίστηκαν στην περιοχή Deribasovskaya, στο αεροδρόμιο, στη θάλασσα, στον σιδηροδρομικό σταθμό και στο σταθμό λεωφορείων, αναφέρει σελίδα της Οδησσού Timer.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, οι υπάλληλοι της SBU έχουν σταλεί για να διασφαλίσουν τη δημόσια τάξη και να αποτρέψουν πιθανές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της κατάστασης. Νωρίτερα, στην Οδησσό, τρεις στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει να περιπολούν την παραμονή των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία, χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 31 Μαρτίου, στην Ουκρανία, πραγματοποιούνται προεδρικές εκλογές. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, προηγείται ο κωμικός ηθοποιός Vladimir Zelensky, με 30% (μεταξύ των νέων υποστηρίζεται από σχεδόν το 40%).
ο πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο έπεται με περίπου το 17% και η ηγέτης του κόμματος Batkivshchyna, Γιούλια Τιμοσένκο με 12,5%. Το Σάββατο έγιναν πολλές παραβιάσεις της “παύσης του προεκλογικού αγώνα” πριν από τις εκλογές στην Ουκρανία.

https://www.defence-point.gr/news/oykrania-stelechi-tis-mystikis-ypiresias-sbu-peripoloyn-stin-quot-elliniki-quot-odisso-fotografies