Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

ΣΦΟΔΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ…

Ο ΠτΔ Ερντογάν ασκώντας κριτική στον Σίσι είπε: ¨Ως ΠτΔ της Τουρκίας σχετικά με αυτό που έκανε ο Σίσι, καλά εκείνος θα πει πως ¨Το δικαστήριο αποφάσισε¨. Όλα αυτά περί δικαστηρίων και εκλογών εκεί όλα είναι παραμύθια. Εκεί πέρα υπάρχει μια απολυταρχική και καθεστωτική δομή. Όποιον θες τον πας εκεί και όποτε θες τον απομακρύνεις από εκεί.

Σε αυτούς που λένε ¨Γιατί δεν συναντάται ο Ταγίπ Ερντογάν με τον Σίσι;¨ απαντώ. Ενίοτε βγαίνουν ενδιάμεσοι που πάνε κι έρχονται. Εγώ με ένα τέτοιο άτομο δεν θα συναντηθώ ποτέ. Καταρχήν αυτός πρέπει με μια γενική αμνηστία να αφήσει ελεύθερους όλους τους ανθρώπους που είναι μέσα. Για όσο δεν τους αφήνει ελεύθερους, εμείς δεν μπορούμε να σηκωθούμε και να συναντηθούμε με τον Σίσι. Και αυτοί που συναντώνται θα πρέπει να ξέρουν πως κι αυτοί θα αξιολογηθούν διαφορετικά στην ιστορία. Ο λαός της Αιγύπτου είναι η ψυχή μας, τα τζιγέρια μας, αλλά αυτός ποτέ¨.
…………………..
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201902231037834294-cumhurbaskani-erdogan-gazetecilerin-yorularini-yanitliyor/?utm_source=https://t.co/ZTdLd7LjCH&utm_medium=short_url&utm_content=kMNd&utm_campaign=URL_shortening