Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Εξέλιξη: Δεκτό το αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Οι αλβανικές αρχές παραδίδουν τη σορό

Εξέλιξη: Δεκτό το αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Οι αλβανικές αρχές παραδίδουν τη σορό
Δεκτό έγινε από τις εισαγγελικές αρχές της Αλβανίας, το αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σχετικά με την παράδοση της σορού του 35χρονου ομογενή.
Σύμφωνα με το himara.gr: Η Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων της Αλβανίας δέχθηκε το επίσημο αίτημα των μελών της οικογενείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παράδοση της σορού που παραμένει στο νεκροτομείο για 9η ημέρα. Όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, μαζί με την σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης θα παραλάβει αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού Ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.
Ο πατέρας του Κωνσταντίνου είχε ζητήσει να παραλάβει την σορό του τρεις ημέρες μετά το θάνατό του αφού πρώτα παραιτήθηκε από την παράλληλη εμπειρογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή. Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο Γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων και ύστερα από πολυήμερη αργοπορία εξέδωσε την θετική απάντησή της σήμερα.
Προηγούμενη ενημέρωση: Αύριο (Τρίτη 6/11), κατά πάσα πιθανότητα, θα παραδoθεί στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα η σορός του. 
Αυτό είπε ε ο δικηγόρος της οικογένειέας του Ε. Ναυρίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα. 
Σύμφωνα με τον κ. Ναυρίδη, παρά την καθυστέρηση στην παράδοση της σορού, υπάρχουν ενδείξεις αυτή τη στιγμή ότι το μαρτύριο της οικογένειας Κατσίφα θα λάβει τέλος.
Η σορός του αναμένεται να παραδοθεί στους οικείους του αύριο και η κηδεία του θα γίνει τα επόμενα 24ωρα.

https://www.thepressroom.gr/ellada/exelixe-dekto-aitema-tes-oikogeneias-toy-konstantinoy-katsipha-oi-albanikes-arches