Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Μητέρα Κατσίφα: Δεν μας λέει κανείς πότε θα πάρουμε τη σορό του παιδιού μας

O 35χρονος ομογενής Κώστας Κατσίφας
Πάνω από μια εβδομάδα περιμένει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η μητέρα του Βασιλεία, η οποία όπως είπε δεν έχει καμία ενημέρωση για το αν και πότε θα συμβεί αυτό. Για ένα παιδί της θρησκείας που έδινε όσα μπορούσε στην τοπική κοινότητα έκανε λόγο η μητέρα του ομογενούς από την Αλβανία Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βασιλεία.

Παράλληλα, ζητά απαντήσεις γιατί του αφαίρεσαν τη ζωή και θέλει να μάθει τι έκανε το παιδί της, ενώ λέει πως πια «θα κάνει την καρδιά της πέτρα».
«Περιμένω ακόμα τη σορό του παιδιού μου. Διαλυθήκαμε όλη η οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Βασιλεία Κατσίφα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τόνισε πως το παιδί της είχε μεγάλη αγάπη για το χωριό του λέγοντας: «γνήσιοι Έλληνες είμαστε». 
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, σύμφωνα με τη μητέρα του, είχε ξυπνήσει το πρωί γεμάτος χαρά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και είχε ζητήσει από τη μητέρα του να του σιδερώσει τη σημαία ενώ πριν μάθουν τον θάνατό του, οι γονείς του τον περίμεναν να φάνε όλοι μαζί.
«Το παιδί μου ήταν της θρησκείας. Με τις προσευχές κοιμόταν», λέει χαρακτηριστικά η κα Κατσίφα και υπογραμμίζει πως το παιδί της θα μείνει ήρωας.
Επίσης μιλά για τα παιδικά χρόνια του γιου της στην Ελλάδα που αντιμετώπισε τον ρατσισμό από τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο και καταλήγει με το πόσο την πληγώνει που τη ρωτάνε ακόμα εάν είναι Αλβανίδα.

https://sputniknews.gr/ellada/201811061318260-mitera-katsifa-alvania-ellada-soros/