Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

500 ρωσικά μαχητικά και 340 επιθετικά ελικόπτερα στα σύνορα της Ουκρανίας μ΄εμπειροπόλεμα πληρώματα που έλαβαν μέρος στον πόλεμο στη Συρία είναι έτοιμα για όλα….

H υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι 500 ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη βρίσκονται στα σύνορα της Ουκρανίας. Στις 27.11.18 περί τα 500 ρωσικά αεροπλάνα τακτικής μάχης και γύρω στα 340 ελικόπτερα συγκεντρώθηκαν κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων.

«Η στρατιωτική αξιολόγηση και στρατηγική απειλής εισβολής στην Ουκρανία από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις », δήλωσε ο Vadym Skibitsky, εκπρόσωπος της Γ Διεύθυνσης πληροφοριών του Υπ. Άμυνας Ουκρανίας.
«Μια ειδικότερη προσοχή φερόμενη στην αύξηση της συνάθροισης εναέριων μέσων της Ομοσπονδίας Ρωσίας κοντά στα ουκρανικά σύνορα. Μετά το 2013, η Ομοσπονδία Ρωσίας εκσυγχρονίζει το σύνολο του εναέριου δικτύου της κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων. Αυτή την ώρα περί τα  500 αεροπλάνα τακτικής μάχης συγκεντρώθηκαν στα ουκρανικά σύνορα ενισχυμένα από  340 ελικόπτερα της πολεμικής αεροπορίας », δήλωσε ο Skibitsky.
Διευκρίνισε πως τα πληρώματα των ελικοπτέρων μάχης και τακτικών αεροσκαφών έλαβαν ήδη μέρος στον πόλεμο της Συρίας. «Αυτό σημαίνει ότι τα πληρώματα έχουν επαρκώς εμπειρία για να χρησιμοποιήσουν βόμβες και όπλα υψηλής ακρίβειας pour être employées κατά του πληθυσμού », ισχυρίστηκε ο Skibitsky.
Πρόσθεσε ότι η ακτίνα μάχης των αεροσκαφών που ανέπτυξε η Ρωσία κατά μήκος των συνόρων της με Ουκρανία θα κάλυπτε το σύνολο της ουκρανικής επικράτειας.
Σύμφωνα με Skibitsky «η Ομοσπονδία Ρωσίας αποδίδει μια υπολογίσιμη προσοχή στη δημιουργία και την προετοιμασία  τακτικών ομάδων μάχης ,συγχρόνως ανεπτυγμένων  κατά μήκος των συνόρων μας. Συνολικά ,25 ρωσικές τακτικές ομάδες μάχης είναι ικανές να οδηγήσουν αποστολές μάχης στο έδαφός μας», διευκρίνισε.
dimpenews.com