Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ > 20 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ Α.Τ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

karathanos_main01
  Kατά νεώτερες πληροφορίες πάνω από 20 άτομα έχουν προσαχθεί και έχουν απομονωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αρχές που ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Νωρίτερα: Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τα χωριά της περιοχής της Βορείου Ηπείρου, έχουν συλληφθεί στο δρόμο από τους Βουλιαράτες και φεύγοντας από την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, 4 άτομα από την Αλβανική αστυνομία και κρατούνται με άγνωστες κατηγορίες στο Α.Τ Αργυροκάστου.
ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ για τέσσερα κορυφαία στελέχη της ομογένειας στη Βόρεια Ηπειρο. Πρόκειται για τους Μπάμπη Καραθάνο- Πρόεδρο Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Θωμά Στέφο Πρώην μέλος Γενικού Συμβουλίου ΔΕΕΕΜ ΟΜΌΝΟΙΑ ,Χρήστο Ντούτση- πρώην Έπαρχο Άνω Δρόπολης, Αντρέα Κούρτη, Σύμβουλο Δήμου Ηλιούπολης
O Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος,  ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, ειναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του απο τις αλβανικές Αρχές.
Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την κηδεία του Κ. Κατσίφα, πλήθος κόσμου έκανε πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του, στον δρόμο Αργυροκάστρου – Κακαβιάς.
Εως αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές για το λόγο της προσαγωγής και ανάκρισης των τεσσάρων ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει συνολικά με τους άλλους 20.
Ψάχνουν ιστορίες οι Αλβανοί και προκαλούν.
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ