Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Ο προκλητικός σύμβουλος του Ερντογάν... ξαναχτυπά: «Η Τουρκία θα καταστρέψει την Ελλάδα μέσα σε 3-4 ώρες»

Δηλώσεις Γιγίτ Μπουλούτ
Ο Γιγίτ Μπουλούτ, γνωστός στο ελληνικό κοινό για τις κατά καιρούς δηλώσεις του κατά της Ελλάδας και πιστός στο ισλαμο-οθωμανικό όραμα... του αφέντη του και επίδοξου «σουλτάνου» Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε σε μια νέα χυδαία πρόκληση.

Μετά τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου την «σκυτάλη» της πρόκλησης πήρε ο Μπουλούτ, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει στην εκπομπή του σήμερα (Παρασκευή 26/10) ότι «Η Ελλάδα θα τελειώσει μέσα σε μια καταστροφή εντός τριών – τεσσάρων ωρών εάν κηρύξει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας»
Ο σύμβουλος του Ερντογάν σημείωσε επίσης, ότι οι μεγάλες δυνάμεις ωθούν την Ελλάδα στο να επιτεθεί στην Τουρκία φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την παρουσία της ελληνικής φρεγάτας κοντά στο ερευνητικό Μπαρμπαρός, που προσπαθεί να κάνει παράνομα έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε... το Ισραήλ, το οποίο κατηγόρησε ότι κατασκοπεύει μέσω αεροπλάνων UAV την πορεία του «Μπαρμπαρός» και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν και παρέχει τις πληροφορίες στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.
Τις δηλώσεις του αυτές ανέβασε στο twitter ο αυτοεξόριστος δημοσιογράφος και πολέμιος του «καθεστώτος Ερντογάν» Αμπντουλάχ Μποζκούρτ και είναι χαρακτηριστικές του «πανικού» που νιώθει η Τουρκία μετά τα νέα δεδομένα της συμμαχίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου και Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο.
Δείτε τα tweet του Μποζκούρτ:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ