Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

O Yπουργός των Μυστικών Υπηρεσιών του Ισραήλ απειλεί τον Hassan Nasrallah »τον συνεργάτη του Ιράν και του Άσαντ» όπως τον αποκάλεσε

O Yπουργός των υπηρεσιών πληροφοριών του Ισραήλ Katz προειδοποίησε το Ιράν να μην επιτεθεί στο Ισραήλ αφού το τελευταίο κατηγόρησε το εβραϊκό κράτος και ορκίστηκε αντίποινα για την επίθεση εναντίον ιρανικής στρατιωτικής παρέλασης το Σάββατο που σκότωσε τουλάχιστον 25 άτομα.
Μιλώντας στο ετήσιο Succot  party κοντά στο σπίτι του στον Moshav Kfar Ahim στο βόρειο Negev, ο αρμόδιος υπουργός των υπηρεσιών πληροφοριών του Ισραήλ προέβλεψε ότι το καθεστώς του Ιράν σύντομα θα εξαφανιστεί.
« Το Ισραήλ δεν είχε καμία συμμετοχή στην έκρηξη που έγινε στο Ιράν », δήλωσε ο Katz. «Αλλά αν μας επιτεθούν, θα απαντήσουμε με πλήρη ισχύ».
Ο  Katz απείλησε επίσης τη  Hezbollah, λέγοντας ότι εάν επιτεθεί εναντίον του Ισραήλ, ο ηγέτης της ο Hassan Nasrallah θα μπορούσε να πληγεί και « ο Λίβανος θα πληρώσει ένα βαρύ τίμημα και θα πάει πολλές γενιές πίσω ».
« Ο Χασάν Νασράλα, ο συνεργάτης του Ιράν και του Άσαντ, παίζει με φωτιά », δήλωσε ο Κatz. Aυτά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Υπουργός του Ισραήλ.

Σχετικά με την εμπλοκή του Ιράν στη Συρία, ο Katz δήλωσε ότι «αν η υπονόμευση του Ιράν δεν σταματήσει, το Ισραήλ θα αναγκαστεί να συνεχίσει να κάνει ό, τι είναι δυνατό για να αμυνθεί».
Είπε ότι το καθεστώς του Σύριου Προέδρου Bashar Assad ήταν αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και το θάνατο των 15 επιβατών του. Όσον αφορά την περιφέρεια της Γάζας, ο Katz είπε ότι δεν θα υπάρχει ανοχή για τις τρομακτικές σήραγγες, τους πυραύλους, τις ρουκέτες και τους χαρταετούς. JP, SPUTNIK
dimpenews.com