Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

ΜΑΤΙ:Στήνονται εδώλια για νεκρούς με επώνυμους μάρτυρες κατηγορίας!

Γράφει o Γιάννης Ντάσκας - Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι υπήρξε εμπρηστικό σχέδιο  και ανθρώπινο χέρι προκάλεσε εσκεμμένα και ενσυνείδητα την καταστροφή και την εκατόμβη νεκρών. Το σχέδιο φαίνεται από το χρόνο και τον τρόπο εκδήλωσης της φωτιάς.
Δηλαδή την ώρα που όλη η δύναμη του Κράτους πήγε προς την Κινέττα (και πεζή και από αέρος) κάποιο χέρι απο το γνώριμο στους οικοπεδοποιούς μοναστήρι Νταού έβαλε τη φωτιά με τρόπο ώστε να κινηθεί γρήγορα, να καταστρέψει δάσος και να προκαλέσει θύματα.
Ισως όχι τόσα πολλά, αλλά ήθελαν θύματα, όπως το 2007.

Κανένα τυχαίο γεγονός, καμία τυχαία ανάφλεξη δεν έχει συμβεί με τον απόλυτο συγχρονισμό απουσίας των δυνάμεων, στο αντίθετο σημείο.
Αυτό το σχέδιο μας το ανέλυε για καιρό, ως εφαρμοσθέν το 2007 κορυφαίος τότε παράγων της κρατικής μηχανής.
Οι φωτιές ξεσπούσαν κυκλωτικά, σε μέρη που δεν υπήρχε λόγος και αιτία (πέραν της αρχικής τυχαίας απο το σπίτι) και τα οποία διασπούσαν στον απόλυτο βαθμό τις δυνάμεις πυρόσβεσης. κλπ κλπ...
Απο 'ενα εμπρηστικό σχέδιο πρέπει να είναι πολλοί οι ωφελημένοι για να μην προκύπτει ποιός το έθεσε σε εφαρμογή. Ενα ξένο κράτος θέλει την καταστροφή για πολλούς λόγους, αλλά πρέπει να ωφελούνται οι οικοπεδοφάγοι και έτσι να φαίνονται εκείνοι οι εμπρηστές. Και οι οικοπεδοποιοί πρέπει να δρουν σε περιόδους που φαίνεται ότι ένα ξένος κράτος επιθυμεί να φέρει σε κατάσταση ανάγκης, αδυναμίας και λαϊκής κατακραυγής μια κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα.

Πλέον τούτων σε τοπικό επίπεδο πρέπει να υπάρχει δυναμική αξιοποίησης των καμένων σε οικοπεδική, επιχειρηματική χρήση.
Στην Αττική αυτή η δυναμική είναι δεδομένη. Και στα μέρη που κάηκαν το 2007 επίσης.
Η σφοδρή αντιπαράθεση Ρώσων και  Αμερικανών για τον έλεγχο της περιοχής επίσης δεδομένη. Η ένταση με την Τουρκία  σκόπιμα μόνιμη.
Ο Κορκονέας καταδικάστηκε σε ισόβια γιατί άναψε τη σπίθα την ώρα που οι αρχές ήξεραν ότι κάποιος θα ανάψει τη σπίθα, αλλά δεν ήξεραν ποιός.
Τιμωρήθηκε με ασυνήθιστα μεγάλη ποινή για να σταλεί το μήνυμα. Και οι συγγενείς του Γρηγορόπουλου πήραν ασυνήθιστα μεγάλη αποζημίωση (ένα εκατομμύριο ευρώ έναντι ούτε ενός ευρώ του Πατριάρχη που σκοτώθηκε στη δολιοφθορά του Σινουκ...) για να εμπεδωθεί το μήνυμα ότι οι αρχές ήξεραν ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία και απο αμέλεια...
Το ίδιο ακριβώς και στις φωτιές του 2007. Συνολικά σε Νομάρχη, Δήμαρχο και  άλλα τρία άτομα οι ποινές ήταν αρχικά 225 χρόνια ! 
Βέβαια ορίσθηκαν ως εκτιτέα τα 10 χρόνια, τα οποία αργότερα μετατράπηκαν αλλά το μήνυμα εστάλη.
Ισχυρό;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ