Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Τους σώσαμε και μας βρίζουν ακόμα και στην μεγάλη μας τραγωδία - Αισχρά μηνύματα στην Αλβανία για την Ελλάδα

«Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να συγκλονίζεται από την τραγωδία της πυρκαγιάς που προκάλεσε νεκρούς και τραυματίες. Πολλά δημόσια ονόματα έχουν εκφράσει την υποστήριξή του για τα θύματα και έχουν επηρεασθεί δείχνοντας ότι προσεύχονται για αυτούς και η Βαλμπόνα Σελιμλάρι (Valbona Selimllari) έχει δημοσιεύσει ένα μήνυμα σχετικά με αυτήν την τραγωδία», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.
Ανατρέξαμε στην ανάρτησή της 45χρονης – πρώην Μις Αλβανία 1991-  και νυν τηλεοπτικός συγγραφέας και διευθύντρια μάρκετινγκ, που σημειώνει στην αγγλική «Προσεύχομαι για την Ελλάδα» [Pray for Greece]. 
Αυτή πυροδότησε πολλές αρνητικές αντιδράσεις από τους ‘ακολούθους της’ καθώς και φραστικές επιθέσεις.Η Βαλμπόνα Σελιμλλάρι υπεραμύνθηκε τη στάση της στις επικρίσεις  των ακολούθων της σημειώνοντας ότι «τον θάνατο κανείς δεν τον θέλει. Εκεί υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατέρες, αδελφές και αδέλφια, έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή  δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά», έγραψε η Βαλμπόνα στο σχόλιό της.


(Στοιχεία από opinion.al, .instagram.com)

The Hellenic Information Team