Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Πανούσης: Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας

Πανούσης: Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας    «Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας» δήλωσε ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε πως "δεν είναι φυσικό να προσπερνάμε συνέχεια τη δικαιοσύνη, όταν δεν βολεύει τα σχέδια της κυβέρνησης" ενώ σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις που έκανε για διαλόγους μελών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες τους οποίους κατέθεσε στις αρχές, είπε «και να μην υπάρχουν οι κασέτες στην ΕΥΠ, υπάρχουν τα κείμενα. Αν το υλικό με τις συνομιλίες φυλακισμένων έχει καταστραφεί πρέπει να το δούμε». Συμπλήρωσε δε, ότι είναι πλήρως νόμιμη η κατοχή των εγγράφων και η κατάθεσή του στον εισαγγελέα.
Απαντώντας στις αναφορές ότι και στο παρελθόν υπήρχαν τέτοιες συνομιλίες ανέφερε: «Ποτέ υπουργός δικαιοσύνης δεν συνομίλησε με κρατούμενους. Άλλο πράγμα μια μη φανερή διαδικασία η οποία πιθανόν να κατέληξε σε νομοθετικές ρυθμίσεις».
«Για τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ απέναντι στον Λάμπρου ήταν σαν να μην υπάρχω», είπε ακόμη, συμπληρώνοντας «το να προσπερνάμε συνέχεια την δικαιοσύνη όταν δεν βολεύει τα σχέδια της κυβέρνησης δεν είναι φυσικό».

newpost