Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Το ουκρανικό ναζιστικό τάγμα Αζόφ θέλει να πολεμήσει στη Συρία τους Ρώσους

Το ουκρανικό ναζιστικό τάγμα Αζόφ θέλει να πολεμήσει στη Συρία τους Ρώσους
Το ναζιστικό ουκρανικό τάγμα Αζόφ, μια παραστρατιωτική ακροδεξιά συμμορία που «διακρίθηκε» σε ναζιστικές ωμότητες στην ανατολική Ουκρανία ενάντια στους ρωσόφιλους αυτονομιστές, θέλει να πάει στη Συρία και να πολεμήσει ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις που μάχονται τους τζιχαντιστές.
Δηλαδή, οι Ουκρανοί ναζί θέλουν πάνε στη Συρία και να πολεμήσουν στο πλευρό της Τουρκίας και των τζιχαντιστών ενάντια στους Ρώσους.

Ο Αντρίι Μπιλέτσκι (Andriy Biletsky), ένας από τους ηγέτες του ναζιστικού τάγματος Αζόφ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού TV Channel 112 Ukraina, είπε ότι το Τάγμα Αζόφ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να πολεμήσει στη Συρία ενάντια στους Ρώσους.
Ο Μπιλέτσκι είπε ότι μετά τη δραματική επιδείνωση των σχέσεων Ρωσίας – Τουρκίας, εξαιτίας της κατάρριψης του ρωσικού βομβαρδιστικού από τουρκικά μαχητικά στη Συρία, η Τουρκία θα έπρεπε να αναζητήσει την υποστήριξη της Ουκρανίας, όπως θα έπραττε η Ουκρανία εάν βρισκόταν στη θέση της Τουρκίας.
Σύμφωνα με τη γνώμη του Μπιλέτσκι, η Ουκρανία με μεγάλη ευχαρίστηση θα βοηθούσε την τουρκική κυβέρνηση να πολεμήσει ενάντια στη Ρωσία.
«Θα μπορούσε να πω ότι το Αζόφ, για παράδειγμα, θα μπορούσε να στείλει τη διεθνή λεγεώνα του να πολεμήσει για τη Δυτική Συμμαχία στη Συρία», είπε ο Μπιλέτσκι.
Δεν είναι απλά ακροδεξιός, είναι και ηλίθιος, αφού αυτές τις δηλώσεις τις έκανε μετά τη συμφωνία Γαλλίας και Ρωσίας να συνεργαστούν στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και τους άλλους τζιχαντιστές.
Ζητώντας να πολεμήσει το Αζόφ στο πλευρό της Τουρκίας ενάντια στη Ρωσία, στην πραγματικότητα δεν ζητά συμμετοχή του στη Δυτική Συμμαχία, αλλά στην τζιχαντιστική συμμαχία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ.
Είναι αυτοί οι «φιλοδυτικοί» προστατευόμενοι της Μέρκελ, ναζιστικές συμμορίες ψυχοπαθών φονιάδων.