Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Τζιχαντιστής αποκεφάλισε 54χρονη στην Οκλαχόμα…«Διαφωνία μεταξύ συναδέλφων» λένε τα «αντιρατσιστικά» ΜΜΕ

τζιχαντιστης
Σοκ προκαλεί η είδηση του αποκεφαλισμού μίας 54χρονης γυναίκας στην Οκλαχόμα από τα χέρια ενός 30χρονου τζιχαντιστή. Την ίδια ώρα που οι φόβοι ότι οι «μοναχικοί λύκοι» άρχισαν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ISIS για δολοφονίες, βιασμούς και επιθέσεις στις χώρες τους, τα ισλαμολάγνα ΜΜΕ τόσο των ΗΠΑ, όσο και διεθνώς κάνουν λόγο για «διαφωνία μεταξύ συναδέλφων».
Τότε για ποιο λόγο προσπάθησε να δολοφονήσει και δεύτερη γυναίκα αμέσως μετά τον αποκεφαλισμό της 54χρονης; «Διαφώνησε» με τη μία, με την άλλη τι έπαθε;

Εργαζόμενοι στην ίδια εταιρεία επεξεργασίας τροφίμων, όπου συνέβη το αποτρόπαιο περιστατικό, υποστηρίζουν ότι ο Alton Nolen προσπαθούσε να προσηλυτίσει τους συναδέλφους του στο Ισλάμ. Τυχαίο και αυτό;

Την ίδια στάση ωστόσο τηρεί και η Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να αποσυνδέσει το γεγονός από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με τον Σερίφη, ο 30χρονος είχε απολυθεί λίγη ώρα πριν προβεί στον αποκεφαλισμό της 54χρονης Colleen Hufford και την επίθεση με μαχαίρι εναντίον της 43χρονης Traci Johnson και πιθανότατα οι δύο γυναίκες ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά του.

Τον μακελάρη σταμάτησε ένας βοηθός σερίφη, ο οποίος τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ίδιο νοσοκομείο με την 43χρονη, για την κατάσταση της οποίας δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

olympia