Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

O Gerard Depardieu κάλεσε την Ουκρανία να ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία

«Ο Ντεπαρντιέ κάλεσε την Ουκρανία να γίνει μέρος της Ρωσίας», γράφει το δημοσίευμα της ‘Βίζγκλιαντ’- «Взгляд»
 
Αύγουστος 30, 2014.
Ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ενώ βρισκόταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Ρίγα, δήλωσε ότι η Ουκρανία πρέπει να ενταχθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε «Αγαπώ τη Ρωσία και την Ουκρανία, η οποία είναι μέρος της Ρωσίας», όπως  δημοσιεύει η ρωσική Βίζγκλιαντ, επικαλούμενη  την εφημερίδα «The Times of Baltic».
 
Ο Depardieu μίλησε, επίσης, για την αγάπη που τρέφει για τη ρωσική κουλτούρα, συμπεριλαμβανομένου του Ντοστογιέφσκι και πρόσθεσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τον βοήθησε να καταλάβει την περίφημη «ρωσική ψυχή».
Αυτή τη στιγμή, ο ηθοποιός είναι στη Ρίγα, όπου λαμβάνει χώρα το φεστιβάλ ‘Baltic Pearl’.
Νωρίτερα, ο Ντεπαρντιέ δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για τη ρωσική υπηκοότητα που έλαβε και δεν ανησυχεί καθόλου για τις λεγόμενες αντι-ρωσικές κυρώσεις.
Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στις αρχές Ιανουαρίου 2013, έλαβε από τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ρωσικό διαβατήριο για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη του ρωσικού πολιτισμού και του κινηματογράφου.
Τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους ο ηθοποιός έλαβε μόνιμη άδεια παραμονής,  στην πρωτεύουσα της Μορντόβια Σαράνσκ.
Ο Ντεπαρντιέ έρχεται τακτικά στη Ρωσία και σε διάφορες συνεντεύξεις λέει ότι είναι υπερήφανος για τη νέα υπηκοότητά του, όπως γράφει το ρώσικο δημοσίευμα.
 
--
               
 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr