Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΙΤΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ


Προς τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν,

Λαμβάνω την τιμή να σας γράψω, για να σας εκφράσω την εκτίμησή μου, προς τον ρωσικό λαό και να σας κάνω μια έκκληση να βοηθήσετε την Ελλάδα.
Οι 'Έλληνες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους Ρώσους εδώ και εκατοντάδες χρόνια, παρ' όλα αυτά κάποιες δυνάμεις προσπαθούν να σπάσουν αυτήν την σχέση με διάφορους τρόπους.
Ως Έλληνας πολίτης σας παρακαλώ να βοηθήσετε την Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια μέσω της "οικονομικής κρίσης" έχει αποδυναμωθεί σε πολλούς τομείς.


Η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να διστάσει και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στην πορεία προς μια ελληνορωσική προσέγγιση (εκτός ίσως από τους Εφιάλτες που ευδοκιμούν πάντοτε στην πολιτική και στην θρησκευτική ηγεσία της)…

Από το φυσικό αέριο στον τουρισμό και τις εξαγωγές και από την αμυντική συνεργασία στις μεταφορές, τα ελληνορωσικά συμφέροντα είναι πολλαπλά και πολύπλοκα και η διαφύλαξή τους απαιτεί σωστούς χειρισμούς.

Θα ΄ρθει ο καιρός όπου Έλληνες και Ρώσοι θα θεωρούνε ο ένας τον άλλον έναν λαό που θα λέγεται ΄΄Ορθόδοξος λαός΄΄. Και τότε καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί αυτό να το γκρεμίσει....

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΕΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ
30/08/2014