Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ: Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν επίθεση με τον ιό της πανώλης!

sok-oi-tzixantistes-etoimazoyn-epithesh-me-ton-io-ths-panwlhsΤρόμος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον πλανήτη, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ετοιμάζονται να επιτεθούν με τον ιό της πανώλης.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy, σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα, ένα εκ των οποίων ήταν εγχειρίδιο 19 σελίδων με οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  το εγχειρίδιο περιέχει λεπτομέρειες για το που μπορεί να βρει κάποιος βακτήρια, πώς να τα καλλιεργήσει σε εργαστήρια και πώς να μολύνει ανθρώπους και κατ' επέκταση ολόκληρους πληθυσμούς.
Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας εκτίμησε σήμερα ότι  η τρομοκρατία θα εξαπλωθεί σύντομα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα στη Μέση Ανατολή.
Την Παρασκευή, ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε πως το Ισλαμικό Κράτος θέτει μια «μεγάλη και βαθιά απειλή» στην ασφάλεια της χώρας και εξέφρασε έντονους φόβους για τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/379322/sok-oi-tzixantistes-etoimazoyn-epithesh-me-ton-io-ths-panwlhs#ixzz3Bt456mvT