Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο “ΣΕΡΙΦΗΣ” ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ. ΧΡΥΣΟΣΟΧΟΙΔΗ ΟΤΑΝ ΟΙ “ΑΠΙΣΤΟΙ” ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

«Εμένα προσωπικά, την οικογένεια μου, που είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας, με καμένα σπίτια με καμένες εκκλησιές, μου κάνει τιμή που απαντάω σήμερα σε εσάς και που επί υπουργίας μου γίνεται το τζαμί» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε μομφές βουλευτών του Κοινοβουλίου που ανθίστανται στην ανέγερση τεμένους στην Αθήνα.
«Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους με ένα μόνο κριτήριο. Αν σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα και τον συνάνθρωπο τους ή αν είναι παράνομοι. Τίποτε άλλο. Και δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε Πόντιους, Εβραίους, Αρμένιους, Βουδιστές, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους. Και είμαι περήφανος γιατί όταν απαντώ έτσι νιώθω πιο Έλληνας. Ότι εκφράζω τον πολιτισμό και τις αξίες του τόπου. Είστε λάθος κύριε Παναγιώταρε μιλάτε άμυαλα και πράττετε άστοχα» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών απευθυνόμενος προς τον βουλευτή της Χ.Α, θυμίζοντας ότι η Βουλή εδώ και 8 χρόνια έχει ψηφίσει νόμο για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα διότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ που δεν διαθέτει λατρευτικό χώρο για τους μουσουλμάνους.
Κύριε Χρυσοχοίδη, απαντήστε μας, εαν ξέρετε και εαν αυτή τη φορά δεν είστε πάλι αδιάβαστος, όπως τότε που δεν είχατε διαβάσει το βρώμικο κείμενο που κατέστρεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες:
-Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Χριστιανικού Κόσμου;
-Ποιοι καίνε και ρημάζουν εκκλησιές στην Τουρκιά και στη Μέση Ανατολή;
-Ποιοι σφάζουν στο γόνατο Χριστιανούς επισκόπους, τους πετάνε τα κεφάλια τους στα πηγάδια και δεν τους βρίσκουν ποτέ;
-Ποιοι ανασκολοπίζουν Χριστιανούς αδερφούς στον συμμοριτοπόλεμο με την Αλ Κάιντα και τους ισλαμοφασίστες στη Συρία;
Κύριε Χρυσοχοίδη, βάζετε τα θεμέλια για το Τέλος. Πιθανόν πάλι να μην έχετε διαβάσει την Επέκταση του Ισλαμικού Κόσμου στη Δύση και την Ευρώπη που θα πνιγεί από το αίμα. Όταν έρθουν στο φρούριο-σπίτι σας στην Καλλιθέα , σας βιάσουν τα παιδιά, κόψουν το κεφάλι της γυναίκας σας και το πετάξουν στα σκουπίδια δεν θα μπορέσουν να σας σώσουν ούτε οι 50 αστυνομικοί που σας φυλάνε.
Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν αρριβίστα πολιτικό που ρουφιάνευε κατά τα wikileaks τις Εθνιές Υπηρεσίες της χώρας στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

makeleio