Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; > "Κλάφτα Όλγα" αν το σχέδιο για τον τουρισμό είναι να μπει συνέταιρος η Τουρκία!

«Δεν είδαμε ποτέ την Τουρκία ως ανταγωνίστρια, τη βλέπουμε
ως σημαντικό εταίρο», τόνισε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Την άποψη αυτή την έχει επαναλάβει πολλές φορές. Άρα την πιστεύει. Τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η κα.Κεφαλογιάννη ποτέ δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε.
 Είμαστε ανίκανοι να εκμεταλλευθούμε ένα από τα καλύτερα, ομορφότερα και συνεπώς προσοδοφόρα “τουριστικά οικόπεδα” στον πλανήτη;
«Θέλουμε να προσελκύσουμε τουρίστες από μακρινές χώρες, όπως η Κίνα και η Ινδία, που θα επισκέπτονται παράλληλα και την Τουρκία», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Γιατί εμείς δεν μπορούμε να τους προσελκύσουμε και θα αναμένουμε τα ...υπόλοιπα των Τούρκων;

«Θα θέλαμε ο αριθμός των Τούρκων πολιτών που επισκέπτονται την Ελλάδα να αυξηθεί και να μην περιοριστεί στους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου», είπε ακόμα η Ελληνίδα υπουργός.

Η εμπειρία μας τα δύο τελευταία χρόνια απ΄ όσα βλέπουμε στα ελληνικά νησιά λέει ότι καλοδεχούμενοι είναι οι άνθρωποι αλλά αν εξαιρέσουμε τους νεόπλουτους που θυμίζουν πάρα πολύ τους δικούς μας τη δεκαετία του 90 κυρίως ,δεν είναι οι “κιμπάρηδες” τουρίστες που μας αφήνουν πακτωλό χρημάτων.

Τα νησιά του Αιγαίου -και του Ιονίου- οι ομορφιές της ηπειρωτικής Ελλάδας έχουν ελάχιστους ανταγωνιστές σ΄ όλο το κόσμο. Αν δεν μπορούμε να “πουλήσουμε” το προϊόν που έχουμε την τύχη να μας ανήκεις εξ ολοκλήρου και επιδιώκουμε να έχουμε ως τουριστικό εταίρο τη Τουρκία ...” κλάφτα Χαράλαμπε” που λέει ο λαός.

Που στην περίπτωση μας είναι κλάφτα Ολγα.onalert