Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΟΗΕ-ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΛΑΧΤΑΡ ΜΠΡΑΧΙΜΙ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ.
*Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΕΞ ΛΑΒΡΩΦ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
*Ο ΜΠΡΑΧΙΜΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

*ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ/ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013.

*Η ΜΟΣΧΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
*Η ΥΕΜΕΝΗ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.
*ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ VELAYAT 91.
*ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
*Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΜΟΡΣΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.
*Ο ΓΓ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΜΡ ΜΕ ΙΟΡΔΑΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΑΜΑΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ.
*Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΑΣΚΟΥΝΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΑΜΑΛΑ.
*ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ.
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΡΑΝΙΚΟ ΈΓΓΡΑΦΟ, 30 ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ 16 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ 12ΑΡΑΒΙΚΕΣ.
*ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΑΡΑΦΑΤ ΣΟΥΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΤΟ 2000 ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ. ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ Η ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ ΣΤΟ TEMPLE MOUNT.

drougos