Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψε ότι μίλησε με ΣΔΟΕ ο Αρχιεπίσκοπος

“Σήκωσε το γάντι” που του “έριξε” ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος χαρακτηρίζοντας ως “φανφάρες” τις κινήσεις σχετικά με την επιστολή του όσον αφορά την υπόθεση των ελέγχων του ΣΔΟΕ στην Εκκλησία. Με μια αποκλειστική δήλωση του στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων RNN, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, “σήκωσε το γάντι” που του “έριξε” ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος με την επιστολή του σχετικά με την υπόθεση των ελέγχων του ΣΔΟΕ στην Εκκλησία λέγοντας οτι αυτές οι κινήσεις είναι “φανφάρες”.


Ερωτηθείς από το www.religiousnews.gr σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει με την επιστολή του Μητροπολίτη Μεσογαίας, και αν θα την θέσει στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο, ο κ. Ιερώνυμος είπε: “Έχω ήδη προηγηθεί της επιστολής. Έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Στασινόπουλο (σ.σ. ο κ. Στέλιος Στασινόπουλος είναι ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ) και έχω ενημερωθεί”.
Σχετικά με την επιστολή και την αντίδραση του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κ. Ιερώνυμος είπε: “Αυτά είναι φανφάρες Εγώ δεν λειτουργώ με φανφάρες”.


Εκτός πάντως από το γεγονός της ενόχλησης του για την κίνηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κ. Ιερώνυμος έβγαλε και μια είδηση. Το θέμα είναι τι ειπώθηκε με τον κ. Στασινόπουλο και αν η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου θα σταματήσει εκεί.