Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ»!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ! ΟΧΙ ΑΠΛΑ... ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ...ΜΠΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ! Ο Α.Σαμαράς δήλωσε στον Ζ.Κ.Γιουνκερ ότι "Υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω μειώσεις των αμυντικών δαπανών". Αλλά και η ΔΗΜΑΡ έχει μιλήσει για την ανάγκη μείωσης των αμυντικών δαπανών! Ακόμη και τώρα συζητούν το ενδεχόμενο να συμπιέσουν προς τα κάτω τα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων! Αυτοί που φυλάνε τα σύνορα της χώρας θα ρισκάρουν την ζωή τους για μερικά ψίχουλα!

Την ίδια ώρα, όπως ενημερωνόμαστε από το defencenet.gr η Διοίκηση Τουρκικών Αεροπορικών Δυνάμεων (THK: Turk Hava Kuvvetleri) ανακοίνωσε ότι τα έργα υποδομής (κατασκευή υπόστεγων, συνεργείων, κτιρίων, κλπ.) προχωρούν με ταχείς ρυθμούς στην 7η Κύρια Βάση Αεριωθουμένων (7 AJU: Ana Jet Ussu) στο Erhac της επαρχίας της Μαλάτιας όπου θα εδρεύουν τα πρώτα F-35 MTU (Musterek Taaruz Ucagi που θσ καυαστούν επιχειρησιακά το 2017.
Και το defencenet.gr, συνεχίζει: «Η δημιουργία βάσεων των F-35 στα σημεία της κεντρικής ενδοχώρας ανμενόμενη, αφού εκεί εδρεύουν και σήμερα οι βασικές Μοίρες κρούσης, πέρα από αυτή την Μπαντίρμα. Από το Εσκί Σεχίρ μέχρι π.χ. την Λέσβο μια χαμηλή υποηχητική πτήσης σε προφίλ hi-lo-hi είναι διάρκειας 30' μόλις, ενώ μέχρι την βάση του Αραξου είναι μία-μιάμιση ώρα (900 χλμ) ανάλογα με το προφίλ της πτήσης και την ταχύτητα. Εγγύτερα στην Κύπρο είναι 7 AJU μέχρι την Κύπρο), όπως επίσης και τη Μαύρη Θάλασσα και τη Μέση Ανατολή (Συρία, Ισραήλ, κλπ.).
Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος με πλήρη εσωτερικό οπλισμό, δηλαδή σε διαμόφωση stealth έχει ακτίνα δράσης 1100 χλμ η οποία βέβαια είναι θεωρητική, αφού με ένα και μόνο ανεφοδιασμό στον αέρα από τα 7 KC-135R-CRAG Stratotanker που επιχειρεί η 101 Filo «Asena» στο Ιντσιρλίκ (Άδανα), διπλασιάζεται.Τα F-35 ΜUT σε 60 μήνες από σήμερα θα έχουν σχηματίσει την πρώτη επιχειρησιακή τους Μοίρα και η Ελλάδα θα υποστεί αυτό που δεν μπορεί να αποφύγει..
Στην Ελλάδα πέρα από κάποιες συζητήσεις για δημιουργία πυραυλικού φράγματος στο Α.Αιγαίο (σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί) οι οποίες προσκρούουν στην άρνηση της τρόϊκα να εγκρίνει την χρηματοδότηση του σχετικού πρόγραμματος από την Ρωσία, ετοιμαζόμαστε να αποσύρουμε μέχρι και 130 μαχητικά για να πάρουν οι δανειστές τα λεφτά τους πίσω. ΓΙα Νέο Μαχητικό Αεροσκάφος, ούτε κατά διάνοια δεν γίνεται κάποια συζήτηση. Άλλστε σήμερα είναι πια αργά. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα προς την κατεύθυνση αυτή».
Δυστυχώς, το πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα σε αυτή την κατάντια, διαλύει και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας!
Καταργήστε εντελώς τον στρατό ρε!. Και την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Καταργήστε τα όλα και διώξτε στο πυξ λαξ το προσωπικό! Θα γλιτώσετε λεφτά για να πληρώσετε τους δανειστές! Πείτε μετά στους Τούρκους να περάσουν στην Ελλάδα, να κάνουν παρέλαση και δώστε τα κλειδιά της Ελλάδος στην Μέρκελ και στον Σόϊμπλε, να συνεννοηθούν απευθείας με τον Ερντογάν ποια κομμάτια θα πάρει ο καθένας!
Μάκης Βραχιολίδης

makeleio