Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

O Mαρινάκης ετοιμάζει την εξαγωγή πετρελαίου στο Αιγαίο!!!

Είναι γεγονός ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης παρήγγειλε ship drills (ειδικά πλοίαρια για την εξαγωγή πετρελαίου στην θάλλασα)!...Φυσικά δεν είναι μόνος του. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Μαζί στο παιχνίδι και οι μεγιστάνες δισεκατομμυριούχοι Οικονόμου και Αγγελόπουλος, ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο. Απο το "Δεν υπάρχει πετρέλαιο" του Παπανδρέου, πάμε σε συνεκμετάλευση του Αιγαίου και του ορυκτού μας πλούτου. Συνδυάστε τις δηλώσεις Νταβούτογλου περί αμφισβήτησης Καστελόριζου και Ζουράφα ή Λαδοξέρα και βγάλτε τα Συμπέρασματά σας.

Είναι γεγονός λοιπόν οτι ο πρόεδρος του ολυμπιακού έχει παραγγείλει πλοία ειδικού τύπου για να προχωρήσει σε γεωτρήσεις στο Αιγαίο! Τώρα αρχίζει και συμπληρώνεται το Παζλ των γεγονότων που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο. Μήπως τελικά θα χρησιμοποιηθεί ο ολυμπιακός και ο κόσμος του ως κινητήριος μοχλός για τον σκοπό αυτό; Ας θυμηθούμε:
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: O Mαρινάκης ετοιμάζει την εξαγωγή πετρελαίου στο Αιγαίο!!!! http://24wro.blogspot.com/2011/03/o-m.html#ixzz1IDA8lU7E