Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Έντονη δραστηριότητα τουρκικών μαχητικών, τα οποία προβαίνουν σε παραβάσεις στο FIR Αθηνών και παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου - Γυναίκα επικεφαλής τουρκικού σχηματισμού!

Οι πληροφορίες που έφθασαν προ ολίγου στο «defencepoint.gr» δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ωστόσο, ενδιαφέρον θα είχε η θέση του ελληνικού ΓΕΕΘΑ! Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν προκύψει, σήμερα στο Αιγαίο καταγράφεται μεγάλη δραστηριότητα τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών τα οποία προβαίνουν σε παραβάσεις στο FIR Αθηνών και παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συνομιλίες των Τούρκων χειριστών, διακρίνεται μια γυναικεία φωνή και μάλιστα φαίνεται πως πρόκειται για τον αρχηγό του σχηματισμού!

Δεν είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε εάν η γυναικεία παρουσία στους ουρανούς του Αιγαίου αλλοίωσε επί το... ευγενικότερον τη συμπεριφορά των ελληνικών πληρωμάτων που έσπευσαν σε όλες τις περιπτώσεις για τα δέοντα, την αναγνώριση των εισβολέων και σε περίπτωση άρνησης συμμόρφωσης την εκδίωξή τους με το ζόρι, δηλαδή την εμπλοκή σε αερομαχία.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν αυτό συνέβη, τότε οι Έλληνες χειριστές θα πρέπει στο... βιογραφικό τους ως εκπαιδευτές των Τούρκων να προσθέσουν μια ξεχωριστή παράγραφο που θα αναφέρει την ανωτέρω λεπτομέρεια. Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι η συγκεκριμένη Τουρκάλα αρχηγός σχηματισμού... μας έχει παραβιάσει κι άλλες φο΄ρες τον Εθνικό Εναέριο Χώρο!
Είναι μετά να μη γελάς με όσους υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα των συγκρούσεων στον πλανήτη το προκαλούν οι... ανδροκρατούμενες κοινωνίες; Πλέον, δίπλα στη Μάργκαρετ Θάτσερ, την Ίντιρα Γκάντι, τη Γκόλντα Μέιρ και άλλες θηλυκού γένους προσωπικότητες, οι οποίες αποδείχθηκαν πολύ σκληρότερες από τους άνδρες συναδέλφους την εποχή τους, λέμε να προσθέσουμε και την Τουρκάλα χειριστή. Αναμένουμε τα στοιχεία του ελληνικού Γενικού Επιτελείου!


defencepoint