Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Σιγή ιχθύος με το αζημίωτο από τους αμερικανοκίνητους ηγέτες της Παλαιστίνης και της Ιορδανίας για τις πωλήσεις εκκλησιαστικής γης από τον Θεόφιλο σε ισραηλινές εταιρείες

Θυμάστε εν έτει 2005 σχετικά με το δήθεν σκάνδαλο Πύλη της Γιάφφα; Στην Ιορδανία οι 53 από τους συνολικά 71 βουλευτές είχαν υποβάλλει αίτημα προς την κυβέρνηση της χώρας τους να άρει ο βασιλιάς Αμπντάλα την αναγνώριση του Πατριάρχη Ειρηναίου. Οι Παλαιστίνιοι βουλευτές ζητούσαν από τον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, εν ανάγκη, να φτάσει το ζήτημα των πωλήσεων Παπαδήμα μέχρι και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προκειμένου να ακυρωθούν! Τελικά οι αμερικανοκίνητοι ηγέτες της Παλαιστίνης και της Ιορδανίας αντί να προστατέψουν εκείνον που κατέφυγε στα δικαστήρια του Ισραήλ για να ακυρωθούν ως ανυπόστατες όλες οι παράνομες πράξεις του εκκλησιαστικού υπαλλήλου Νικόλα Παπαδήμα προτίμησαν αυτόν που αποδεδειγμένα έξι χρόνια τώρα ξεπουλά τα πάντα σε εταιρείες εβραϊκών συμφερόντων.

Φυσικά με το αζημίωτο, αφού από το 2005 και εντεύθεν απομυζούν τεράστια ποσά από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις (κυρίως της Νέας Δημοκρατίας) αφήνοντας σκόπιμα στο συρτάρι το πόρισμα με αντικείμενο την έρευνα των πωλήσεων που αθωώνει τον νόμιμο Πατριάρχη του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίο.

συνέχεια εδώ