Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

Δούρρειος Ίππος της Τουρκίας το πυροσβεστικό! Να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος του τουρκικού πυροσβεστικού α/φ από την ΕΥΠ σε συνεργασία με το ΓΕΑ...

Να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος του τουρκικού πυροσβεστικού α/φ από την ΕΥΠ σε συνεργασία με το ΓΕΑ. Είναι πολύ πιθανό, να διαθέτει συστήματα υποκλοπών, καθώς και αεροφωτογραφικές μηχανές. Ότι πρέπει για να αεροφωτογραφίσουν τα περίχωρα της Αττικής. Όχι τίποτα άλλο, μην την πατήσουμε κι εμείς σαν τους Τρώες με τον Δούρειο Ίππο!!!

Συνδρομή και από την Τουρκία
Η τουρκική κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, στέλνει στη χώρα μας ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος για να συμβάλει στις προσπάθειες ελέγχου της πυρκαγιάς στην Αττική, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Η εξέλιξη αυτή προέκυψε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε χθες αργά το βράδυ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου με την ελληνίδα ομόλογό του Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο κ. Νταβούτογλου εξέφρασε τη λύπη του για την καταστροφή και την συμπαράσταση της κυβέρνησής του προς τον ελληνικό λαό.
Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνηση του παρακολουθεί την καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές και ότι είναι έτοιμη να παράσχει κάθε βοήθεια, αν χρειασθεί.