Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

Πολλοί αστυνομικοί με την μάνικα στο χέρι!

Με τη… μάνικα στο χέρι βρέθηκαν και πολλοί αστυνομικοί! Τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα μπορεί να μην το προβλέπουν, αλλά πολλοί αστυνομικοί οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των πυροσβεστών αλλά και των εθελοντών έδωσαν τις δικές τους μάχες με τα πύρινα μέτωπα. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί προχωρούσαν σε αποκλεισμούς δρόμων, σε εκκενώσεις χωριών και κοινοτήτων και ρύθμιζαν την κυκλοφορία προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενο μποτιλιάρισμα σε δρόμους διαφυγής από τα σημεία όπου έκαιγε η πύρινη λαίλαπα.
Μεγάλη ήταν η συνεισφορά σε ό,τι αφορά την κίνηση των οχημάτων. Ειδικότερα, από αργά χθες τη νύχτα μέχρι και σήμερα το πρωί η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία στα εξής σημεία: στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος και Έντισον στο Μαραθώνα. Από τη Χασιά στην Ιερά Μονή Κυπριανού. Στη Λ. Κάτω Σουλιού και Ραμνιούντος. Στη Λεωφόρο Κάτω Σουλίου για Πάντειο Πολιτεία. Στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Αναπαύσεως, στην Πεντέλη. Στη συμβολή των οδών Σαβαλιώτου και Βενιζέλου, στην Παλλήνη. Στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με τη Λ. Διονύσου, στην Ανατολή. Στη συμβολή της Λ. Πεντέλης με την οδό Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια. Στο Νεκροταφείο Μαραθώνα, στο Μαραθώνα. Στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Φίλωνος, στο Μαραθώνα. Στην περιφερειακή οδό Καπανδριτίου-Βαρνάβα στο ύψος του Κ.Υ. Καπανδριτίου, γίνεται εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Βαρνάβα. Στην επαρχιακή οδό από το Γραμματικό προς θέση Σέσι, στην Αγία Μαρίνα. Από Αγία Μαρίνα προς Σέσι, στη συμβολή Λιμνιώνα. Στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με τη Χελμού, στον Άγιο Στέφανο. Στη συμβολή της Λ. Διονύσου με την οδό Θησέως, στο Διόνυσο. Στη συμβολή της Λ. Διονύσου και Κυδωνιών, στο Διόνυσο. Στη συμβολή της Λ. Διονύσου και Θέτιδος, στο Διόνυσο. Στο ύψος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο τρένο Αγίου Στεφάνου. Στον κόμβο Αγ. Στεφάνου προς Διόνυσο. Στην Πλ. Πέντέλης και Φίλωνος, στην Πεντέλη και στη συμβολή των οδών Καΐρη και Λ. Διονύσου.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ενώ γίνονται και συνεχείς περιπολίες από περιπολικά και συμβατικά οχήματα της Ασφάλειας) στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της 22ης χ/θ (τελεφερίκ) προς το Καζίνο, σε όλο το μήκος της Χασιάς και στην οδό Αναστάσεως Παπάγου προς νεκροταφείο Χολαργού, στον Υμηττό.


http://www.apogevmatini.gr/?p=41112