Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009

Σιωνιστικά εγκλήματα πολέμου

Από την ώρα που ο διεθνής σιωνισμός αποφάσισε να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ (τέλος του 19ου αιώνα), η ιστορία της περιοχής της Παλαιστίνης έχει γραφεί με αίμα και κατίσχυση όλων των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου. Η εγκληματική δράση των σιωνιστών έχει απογειωθεί εξ αιτίας της ανεκτικότητας που έδειξε η διεθνής κοινότητα και η εξαγορά των γεγονότων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Οποιαδήποτε αναφορά στις ωμότητες των Ισραηλινών εναντίον των Παλαιστινίων σκοντάφτει στην αβίαστη κατηγορία του αντισημίτη (λες κι όλοι οι Σημίτες είναι Εβραίοι). Η δυσανεξία της διεθνούς κοινότητας να επιβάλλει μέτρα εναντίον των Εβραίων εγκληματιών πολέμου τους έχει αποθρασύνει.Όταν κάποτε ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Αριέλ Σαρόν τι έχει να πει για το έγκλημα της σφαγής των Παλαιστινίων στο στρατόπεδο προσφύγων Σάμπρα και Σατίλα στο Λίβανο, απάντησε ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί γιατί παρήλθε εικοσιπενταετία. Βεβαίως η εικοσιπενταετία δεν ισχύει για τα εγκλήματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κι ας έχουν περάσει 65 χρόνια από το τέλος του ούτε ισχύει για την παράδοση των καταθέσεων των γερμανών στις ελβετικές τράπεζες στο ταμείο του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου μετά από μισό αιώνα. Από την παγιωμένη τακτική των εγκλημάτων πολέμου δεν είναι δυνατό να βρίσκεται μακριά η περσινή επιχείρηση των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας.
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Σπάστε την σιωπή» (υπάρχουν και τέτοιες με θετική προσφορά) μαγνητοσκόπησε κι απέσπασε εγγράφως από 30 περίπου στρατιώτες ομολογίες για τα ισραηλινά εγκλήματα. Φυσικά το Ισραήλ αρνείται τις καταγγελίες και ισχυρίζεται ότι επειδή είναι ανώνυμες, δεν μπορεί να διεξαχθεί έρευνα και για τούτο την απαγορεύει.Οι Παλαιστίνιοι ζητούν δικαιοσύνηΌμως οι στρατιώτες δεν αποκαλύπτουν μόνον κάποια από τα εγκλήματα πολέμου. Άλλωστε η χρήση των απαγορευμένων βομβών φωσφόρου και άλλων χημικών όπλων σε κατοικημένες περιοχές, η καταστροφή και ο βομβαρδισμός σχολείων, νοσοκομείων και άλλων μη στρατιωτικών στόχων καθώς και οι 1. 000 περίπου νεκροί άμαχοι Παλαιστίνιοι είναι από μόνα τους αυταπόδεικτα εγκλήματα πολέμου. Αυτό όμως που κυριολεκτικά αποκαλύπτεται από τις ομολογίες των στρατιωτών είναι η οργάνωση των εγκλημάτων από την κυβέρνηση του Ισραήλ, που προσπαθεί ν' αποφύγει την παγκόσμια κατακραυγή.
Όμως από τ' αποσπάσματα που δημοσιεύονται το έγκλημα φαίνεται να είναι οργανωμένο. Ένας από τους στρατιώτες ομολόγησε ότι η εντολή ήταν καλύτερα να σκοτωθεί ένας αθώος (διάβαζε άμαχος) παρά ένας στρατιώτης του Ισραήλ. Ένας άλλος αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησαν αμάχους για ασπίδα και προχωρούσαν στηρίζοντας τις κάννες των όπλων τους πάνω σε ώμους αμάχων και οι διοικητές τους έλεγαν ότι αυτές ήταν οι εντολές κι έπρεπε να τις εκτελέσουν. Ενώ ο διαποτισμός των ψυχών των στρατιωτών με την νοοτροπία του εγκληματία αποκαλύπτεται στη δήλωση ενός άλλου που είπε: «Τη στιγμή που φτάναμε στη γραμμή εκκίνησης, απλώς αρχίζαμε να πυροβολούμε σε οτιδήποτε ύποπτο. Στον πόλεμο, σε αστικές περιοχές, οποιοσδήποτε μπορεί να είναι εχθρός σου. Δεν υπάρχουν αθώοι» (από την «Ελευθεροτυπία», της περασμένης Τετάρτης).
Πιο συγκλονιστική όμως είναι η διαπίστωση του μέλους της οργάνωσης Μάικλ Μανέκιν ότι: Οι μαρτυρίες αποδεικνύουν ότι ο ανήθικος τρόπος με τον οποίον πραγματοποιήθηκε ο πόλεμος οφείλεται στο σύστημα που οργανώθηκε και όχι στη μεμονωμένη συμπεριφορά στρατιωτικών.Όμως ίσως υπάρξει κάποια δικαίωση για τον κατατρεγμό των Παλαιστινίων. Αν οι Γερμανοί δικαστές βρουν το κουράγιο να υπερβούν τις ενοχές που έχουν φορτώσει τον γερμανικό λαό, ίσως να αποφασίσουν προϊόντα εργοστασίου που βρίσκεται στα κατεχόμενα της Δυτικής Όχθης να εξαιρεθούν από την αφορολόγητη κυκλοφορία τους στην ΕΕ. Για τα ελληνικά συμφέροντα αυτό θα είναι μάννα εξ ουρανού, αφού υπό κατοχή τελεί η μισή Κύπρος. Αν βεβαίως οι Ευρωπαίοι φιλοτιμηθούν να εφαρμόσουν γενικευμένα τις αρχές του ανθρωπισμού.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1942:2009-07-17-09-30-12&catid=97:2008-10-17-07-33-49&Itemid=284