Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

Το ψευδοκράτος των Σκοπίων δολοφονεί

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ Ή ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ…ΘΑ ΕΧΕΙ “ΦΥΓΕΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ!!
“I may be arrested again. I know that from my sources. Please check me on this email in the next 12 hours. Do not alert nobody for now, please, it is not certain. But do check me every 12 hours for few days. If repeatedly do not answer in next hours or days, I´m dead, I´m gone.”
ΩΣΤΟΣΟ Ο ΣΤΟΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΧΥΔΑΙΑ “ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ” ΚΑΙ “ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ”!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ SITE:bulgarmak.org ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΑ” ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ:
“Σχιζοφρενής Σέρβος ισχυρίζεται πως η Μακεδονία είναι Σλαβοελληνική
Η εθνικιστική υστερία στην Ελλάδα χτύπησε κόκκινο όταν κυκλοφόρησε η πλαστή είδηση πως ο “ακτιβιστής Σέρβος φιλέλληνας Βασίλιε Γκλιγκορίγιεβιτς συνελήφθη από την αστυνομία των Σκοπίων λόγω της φιλελληνικής του δράσης”. Σύσσωμοι οι εν Ελλάδι εθνικά ανησυχούντες με επικεφαλής τον Στέλλιο Παπαθεμελή, τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ξεσηκώθηκαν κατά της “παράνομης σύλληψης” που “παρεβίασε κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα του φιλέλληνα Σέρβου φοιτητή”
Το ελληνικό φιάσκο στο οποίο συμμετείχαν και τρεις βουλευτές, αναδείχθηκε σε όλη του την μεγαλοπρέπεια όταν αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για σύλληψη αλλά για μεταγωγή στο ψυχιατρείο Σκοπίων έπειτα από καταγγελία των γονέων του “Σέρβου φιλέλληνα”. Οπως διευκρίνισε η μητέρα του ο γιός της που νοσηλεύθηκε και στο παρελθόν, παρουσίασε ξαφνικά σχιζοφρενική κρίση που απαιτούσε άμεση αντιμετώπιση.