Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009

Ταξιδιωτική οδηγία των Σκοπίων για την … Ελλάδα!


Για γέλια ή για κλάματα; H κυβέρνηση των Σκοπίων εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα προφασιζόμενη μία κατάσταση αναταραχής στην χώρα μας!
Πιο συγκεκριμένα, το κατάπτυστο αυτό κείμενο κάνει λόγο για τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα ανά διαστήματα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό. Οι Σκοπιανοί δεν αφήνουν βέβαια έξω και τις … ληστείες των τραπεζών.
Από την πλευρά του, το «ψύχραιμο» όπως πάντα, υπουργείο Εξωτερικών κάνει λόγο για πλήρη σύγχυση της κυβέρνηση των Σκοπίων. Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Μιλόσοσκι στις 10/4 δημοσιεύει επιστολή του προς την Υπουργό Εξωτερικών, με την οποία ζητά ενίσχυση της επικοινωνίας των δύο λαών και της διμερούς τουριστικής συνεργασίας. Πέντε ημέρες μετά, για λόγους που μόνον ο ίδιος γνωρίζει παραπληροφορεί σκοπίμως τους πολίτες της χώρας του, προτρέποντάς τους να μην επισκέπτονται την Ελλάδα. Ο κ. Μιλόσοσκι προφανώς τελεί σε σύγχυση. Δεν μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημά του. Το σοβαρό συμπέρασμα είναι ότι οι κυβερνώντες στα Σκόπια δεν έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν τον χειρότερο εαυτό τους, πλήττοντας για μια ακόμη φορά τις σχέσεις με την Ελλάδα».
enkripto