Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009

Οι σύγχρονοι προδότες του Ελληνικού Έθνους!Το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2009, στην εκπομπή του κυρίου Χαρδαβέλα οι κύριοι Βοσκόπουλος και Βαλιανάτος είχαν το θράσος να επαναλάβουν για ακόμα μια φορά τις ανθελληνικές θέσεις τους για το όνομα των Σκοπίων. Αυτή την ώρα εκτυλίσσεται μια πραγματική κωμωδία με αυτούς τους δύο κυρίους εγκάθετοι των ιδρυμάτων του κυρίου SOROS.
Αυτοί οι δύο κύριοι είναι, ανάμεσα σε πολλούς άλλους "Έλληνες", έχουν επιλεγεί από τη νέα τάξη πραγμάτων για να ολοκληρωθούν τα σχέδια αυτής για την διάσπαση της Ελλάδος, μέσω των υποτιθέμενων μειονοτήτων, σε κομμάτια. Το σχέδιο της Νέας Τάξης πραγμάτων είναι παλιό και απλό. Μέσα από την δημιουργία φανταστικών μειονοτήτων θα δημιουργηθούν μειονοτικά δικαιώματα σε περιοχές στις οποίες υποτίθεται θα υπάρχουν μειονότητες, τα οποία δικαιώματα θα αφαιρούν την εξουσία από το Ελληνικό κράτος. Και ο σκοπός αυτού;
Στο τέλος η Ελλάδα μας φιλοδοξούν να γίνει πολλά "Κόσσοβα". Πολλά κομμάτια διασπασμένα δηλαδή από τον κορμό της Ελλάδας. Ξεχωριστό κρατίδιο η Θράκη, Ξεχωριστό η Μακεδονία, που θα περιλαμβάνει και τα Σκόπια φυσικά αφού τους εξυπηρέτησαν για την δημιουργία του ζητήματος, και θα είναι μέχρι ακόμα και τη Θεσσαλονίκη, ξεχωριστό κρατίδιο θέλουν την Κρήτη μας, ξεχωριστό τα νησιά του Αιγαίου, ξεχωριστό τα νησιά του Ιονίου!
Οι λεγόμενες "Περιφέρειες" αν έχετε ακουστά και αν θυμάστε και από μια χαρακτηριστική ομιλία του κυρίου Παπανδρέου, ο οποίος έλεγε ότι φιλοδοξεί η Θεσσαλονίκη να γίνει η πρωτεύουσα της ανατολικής περιφέρειας των Βαλκανίων!! Δείτε τώρα την εκπομπή "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" και ακούστε τί υποστηρίζουν αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο ένας εκ των οποίων, ο κύριος Βαλιανάτος, ήταν στενός συνεργάτης του κυρίου Παπανδρέου μέχρι πριν λίγο καιρό, ενώ ο άλλος έχει δημιουργήσει το κόμμα του "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ" και το οποίο μας έχει σύρει σαν κράτος στα δικαστήρια άπειρες φορές για την μη αναγνώριση της υποτιθέμενης "Μακεδονικής Μειονότητας".

H εκπομπή "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", που ασχολείται με πολλά και διάφορα, έχει ηλεκτρονική διεύθυνση: atheatos.cosmos@alter.gr
Προτείνουμε να σταλούν όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, όπως και στον ALTER, Γραφείο Τύπου (public@alter.gr) και να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας.