Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009

ΟΙ πανίσχυρες σιωνιστικές ενώσεις που δρουν στις ΗΠΑ κάνουν οτι θέλουν...


ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ…
Συντριπτικό ήταν το πλήγμα που κατάφεραν στα σχέδια του Μπαράκ Ομπάμα οι πανίσχυρες σιωνιστικές ενώσεις που δρουν στις ΗΠΑ, όσον για την επιλογή του ανθρώπου που θα ηγείτο του Συμβουλίου Αντικατασκοπίας, το οποίο έχει ως έργο τον συντονισμό και την εποπτεία των 16 διαφορετικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης και της CIA.
Από τους βασικότερους μνηστήρες της θέσης ήταν ο Τσαρλς Φρίμαν, μια καθόλου τυχαία επιλογή για τον Ομπάμα, καθώς επί προεδρίας Μπους είχε υπηρετήσει την αμερικανική διπλωματία από την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν είχε υπηρετήσει και στο Πεκίνο.
Το… πρόβλημα ωστόσο ήταν άλλο. Συγκεκριμένα, οι επικριτικές δηλώσεις του εναντίον της επιθετικής πολιτικής του Ισραήλ, όπου δήλωνε τα αυτονόητα, ότι «αν το ισραηλινό κατεστημένο αφεθεί να κάνει ό,τι νομίζει, θα πάρει αποφάσεις που βλάπτουν τους Ισραηλινούς, απειλούν όσους συνεργάζονται μαζί τους και εξαγριώνουν τους υπόλοιπους». Το γεγονός όμως ότι δεν ταυτιζόταν με τους ακραίους Σιωνιστές που κυβερνούν το Ισραήλ ώθησε το εβραϊκό λόμπι να τον στήσει στα… έξι μέτρα και να τον «εξοντώσει» πολιτικά, όπως δήλωσε ακόμη κι ο ίδιος, εγκαταλείποντας το διπλωματικό πρωτόκολλο. Έγραψε λοιπόν στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Φόρεϊν Πόλισι» αμέσως μετά τη δήλωση του ότι παραιτείται από τη διεκδίκηση της θέσης: «Οι τακτικές του ισραηλινού λόμπι έχουν αγγίξει τον πάτο της καταισχύνης και της απρέπειας και περιλαμβάνουν δολοφονίες, επιλεκτικές παραθέσεις αποσπασμάτων, συνειδητή διαστρέβλωση στοιχείων, κατασκευή ψευδών και μια απόλυτη απέχθεια στην αλήθεια»!

η συνέχεια εδώ...
http://www.thermopilai.org/content/oi-paniskhures-sionistikes-enoseis-pou-droun-stis-epa-kanoun-oti-theloun