Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Ρωσικά ή συριακά αεροσκάφη έπληξαν 2 θέσεις τούρκικου στρατού στο Ιντλίμπ. Νεκροί και τραυματίες Τούρκοι στρατιώτες…

Ρωσικά ή συριακά αεροσκάφη επιτέθηκαν στη θέση Τουρκικών δυνάμεων στον οικισμό Kanzafra, με αποτέλεσμα να καταστραφούν αρκετά θωρακισμένα οχήματα και να ανακοινωθεί η ύπαρξη νεκρών και τραυματιών.
Τα στρατιωτικά αεροσκάφη Ρωσίας και τα πολεμικά αεροπλάνα των δυνάμεων της Συρίας βομβάρδισαν, τη Δευτέρα το απόγευμα, δύο στρατιωτικά σημεία του τουρκικού στρατού στις πόλεις Al-Bara και Kansafra στη νότια επαρχία Idlib, σύμφωνα με το Κέντρο Γενικών Πληροφοριών αναφέρει μέσο της ”αντιπολίτευσης”.

Το κέντρο κάλυψης ειδήσεων στο Idlib για λογαριασμό των ”ανταρτών” δήλωσε ότι ο βομβαρδισμός είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή πολλών στρατιωτικών οχημάτων, ενώ δεν υπήρξε επίσημο τουρκικό σχόλιο σχετικά με τη στόχευση μέχρι τη στιγμή της επεξεργασίας των ειδήσεων.
Στο μεταξύ η αλ Νούσρα σημερινή Hayat Tahrir al-Sham και οι συμμαχικές της φράξιες με την υποστήριξη του τούρκικου στρατού ανακατέλαβαν την πόλη Nayrab από SAA που με τη σειρά του ελευθέρωσε τους οικισμούς Maarrat Sin, Jbala κι Maarrat Tamer.
dimpenews.com