Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

«Τορπίλη» από τον Αρχηγό Στόλου: «Είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ!»

«Τορπίλη» από τον Αρχηγό Στόλου: «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ!»
Τάραξαν τα νερά οι κρίσεις του ΣΑΓΕ με τον Ιωάννη Παυλόπουλο, αρχηγό Στόλου, που αποστρατεύτηκε να αφήνει αιχμές τόσο για την κυβέρνηση όσο και για το ΣΑΓΕ. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να δηλώνει ότι νιώθει υπερήφανος ου τον αποστράτευσαν αυτή η κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ.
Η αποστρατεία του Αρχηγού Στόλου υ, ήταν ένα από τα σενάρια που είχε ακουστεί πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος πληροφορήθηκε
Όπως γράφει σε ανάρτηση του στο facebook πληροφορήθηκε την αποστρατεία του τηλεφωνικά. Απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς του φίλους δηλώνει υπερήφανος που αποστρατεύεται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων στο “εσωτερικό και στο εξωτερικό”.
«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ....... είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ», έγραψε ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.
Αρχηγός Στόλου
Σε σχόλιο μάλιστα ενός διαδικτυακού του φίλου απαντά ότι «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε». 
Σήμερα, ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος, δημοσιοποίησε στο Facebook επιστολή που του έστειλε ναύτης όταν πληροφορήθηκε για την αποστρατεία του.
Αρχηγός Στόλου