Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

«Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ   ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ».
Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία (Ελλάδος – Αθηνών) στο πλαίσιο των αποφάνσεων της Α’ Εθνικής Συνδιάσκεψης (21 με 23 Οκτ 2018 Παλαιά Βουλή) οργανώνει την Κυριακή 13  Ιανουαρίου 2019 στις 11:00 π.μ.  στην Παλαιά Βουλή εκδήλωση με θέμα:
 
«Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ   ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ». 
 
Την εκδήλωση τιμούν και πλαισιώνουν με σχετικές εισηγήσεις τους οι: Κώστας Γρίβας Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο  Δημοσιογράφος Νίκος Ιγγλέσης, αρθρογράφος του περιοδικού  Επικαίρα  αναλυτής  μέλος της ΕΣΗΕΑ, Σταύρος Λυγερός, Δημοσιογράφος Διπλωματικός &Πολιτικός  αναλυτής μέλος της ΕΣΗΕΑ.    
Στην  έκτακτου και ειδικού  χαρακτήρα  εκδήλωση, εν όψει και της επικείμενης συζήτησης και ενδεχόμενης ψήφισης – κύρωσης της διακρακτικής – διεθνούς (;)  Συμφωνίας  μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων της 17ης Ιουνίου 2018 από την  Ελληνική Βουλή, και επί τη ενάρξει του νέου έτους,    εορταστική  εκδήλωση,  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Παμμακεδονικής Συνομοσπονίας,  Δρ. Ιωάννης Αθανασιάδης,  θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις  και πρόγραμμα δράσεων.


Το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας και τα Συνεργαζόμενα Χριστιανικα σωματεία και φορείς καλόυμε όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν στην εκδήλωση της Κυριακής