Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Ανήθικη προπαγάνδα Hurriyet για τους Ελληνοκύπριους: Τους κατηγορεί ότι οπλίζουν γυναίκες και παιδιά

Γυναίκες με μακιγιάζ και μικρά παιδιά με αυτόματα όπλα στα χέρια ετοιμάζονται για αντάρτικο εναντίον της Τουρκίας, λέει η Hurriyet!
Ανάξια σχολιασμού χαρακτήρισε κυβερνητική πηγή στη Λευκωσία σύμφωνα με την ιστοσελίδα philenews.com, όσα υποστηρίζει ο ανταποκριτής της Hurriyet στα κατεχόμενα Ομέρ Μπιλγκέ, σύμφωνα με τον οποίο οι Ελληνοκύπριοι «ετοιμάζουν αντάρτικο» εναντίον της Τουρκίας, παίρνοντας ακόμα και τις γυναίκες και τα παιδιά τους σε στρατιωτικές ασκήσεις των εφέδρων.

«Στην Κύπρο ζούμε και ξέρουμε ότι δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Προπαγάνδα μπορεί να κάνουν διάφοροι», ανέφερε η ίδια πηγή, κληθείσα από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το δημοσίευμα.
Ο ανταποκριτής της μεγάλης σε κυκλοφορία τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, στο εκτενές ρεπορτάζ του, με τίτλο «Ο φόβος των Ελληνοκυπρίων για τους Τούρκους…εξόπλισαν γυναίκες και παιδιά», υποστηρίζει ότι οι έφεδροι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να πηγαίνουν και τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους στην εκπαίδευση.
Γυναίκες με μακιγιάζ και μικρά παιδιά με αυτόματα όπλα στα χέρια ετοιμάζονται για αντάρτικο εναντίον της Τουρκίας”, υποστηρίζει, αναφέροντας μάλιστα ότι τις φωτογραφίες της εκπαίδευσης τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το δημοσίευμα της Hurriyet αναδημοσιεύεται από πολλά τουρκικά και τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης.

https://www.thepressroom.gr/diethne/anethike-propaganda-hurriyet-gia-toys-ellenokyprioys-toys-kategorei-oti-oplizoyn-gynaikes