Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Θράσος από Ερντογάν: Αναβάθμισαν την τελειωμένη Ελλάδα!

Θράσος από Ερντογάν: Αναβάθμισαν την τελειωμένη Ελλάδα!
Νέα επίθεση εναντίον της Ελλάδας και των οίκων αξιολόγησης εξαπέλυσε σε ομιλία του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αποκάλεσε τη χώρα μας "τελειωμένη"! Χαρακτηρισμοί που ενόσω θα πλησιάζουμε και στις τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου κατά γενική ομολογία θα πληθαίνουν...
Αφορμή για τα «δηλητηριώδη» αυτά σχόλια, ήταν οι εκτιμήσεις των οίκων αξιολόγησης για την τουρκική οικονομία. Το επιχείρημα του Ερντογάν για να υποτιμήσει τους οίκους, ήταν η Ελλάδα.
Επιχειρώντας να «χτυπήσει» την αξιοπιστία τους, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αφήστε αυτούς, μην τους δίνετε σημασία, είναι ακροβάτες. Αυτοί έναν γείτονα που τελείωσε και χρεοκόπησε, τον αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες. Αυτοί λαμβάνουν νέα χρέη και ζουν με αυτά»!
Δεν είχε τελειώσει όμως, αφού μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε αναφερθεί… ονομαστικά. Συνέχισε λοιπόν: «Συγγνώμη δηλαδή, αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Πώς γίνεται αυτή η αναβάθμιση; Στην Ελλάδα αναφέρομαι. Προσπάθησαν να μας πνίξουν σε μικρά κύματα. Είμαστε όλοι μαζί στα ασφαλή λιμάνια της χώρας μας», κατέληξε ο Τούρκος Πρόεδρος.

https://www.thepressroom.gr/diethne/thrasos-apo-erntogan-anabathmisan-ten-teleiomene-ellada-binteo