Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Η Κύπρος σε τουρκικό videogame μάχης - video

Ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν ηλεκτρονικά παιχνίδια τουρκικής κατασκευής είναι το Ζula. Ανήκει στην κατηγορία first person shooter, όπου δηλαδή ο χρήστης βρίσκεται σε θέση να πυροβολεί σε πρώτο πρόσωπο. Μέχρι στιγμής, είναι διαθέσιμοι δέκα χάρτες με πραγματικές τοποθεσίες, ανάμεσα στους οποίους είναι η Κωνσταντινούπολη, το Βόρειο Ιράκ, περιοχές της Μέσης Ανατολής αλλά και η Κύπρος.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, υπάρχει συγκεκριμένη αποστολή με κωδική ονομασία «παραλία της Κύπρου», όπου η δράση διεξάγεται σε ένα πλοίο ανοιχτά του νησιού.
Ο χρήστης έχει την ευκαιρία να επιλέξει περισσότερα από 150 όπλα, ενώ ο εξοπλισμός του κάθε χαρακτήρα βασίζεται σε ακριβή παραστρατιωτικά μοτίβα.
Επιπλέον, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών φατριών πολεμιστών: Των Zula, μιας ομάδας εκδικητών που έχουν παρερμηνευθεί ως ένα οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος και των Gladyo, μιας διεθνούς παραστρατιωτικής οργάνωσης, που έχει διεισδύσει σχεδόν σε κάθε στρατιωτική δομή, σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: Sigmalive