Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών βγάζει στη φορά τα ταξιδάκια του Κλίντον με το αμαρτωλό τζετ «Lolita Express» του παιδόφιλου χορηγού Epstein!

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΩΤΟ τις σχέσεις της οικογένειας Κλίντον με τον καταδικασθέντα παιδόφιλο και χορηγό της, δισεκατομμυριούχο Jeffrey Epstein, κάτι που αρνείται πεισματικά το περιβάλλον Κλίντον. Τώρα, πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών βγάζει στη φορά άπλυτα για τα ταξιδάκια του Μπιλ Κλίντον με το ιδιωτικό τζετ «Lolita Express» που φιλοξενούσε τα όργια του παιδόφιλου Epstein… 
Οταν συνεργάτης της Κλίντον προσπάθησε να καλύψει τις σχέσεις της οικογένειας με τον παιδόφιλο δισεκατομμυριούχο, λέγοντας οτι δεν γνωρίζονται καν, έλαβε αυτή την αποστομωτική απάντηση από πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών:

Σύμφωνα με το Fox News, ο Epstein δήλωσε ότι είχε μια ομάδα διακινητών που έφερναν κορίτσια ηλικίας 12 ετών για να εξυπηρετήσουν τους φίλους του στο «Orgy Island» του Epstein, ένα κτήμα στο Little St. James στις Αμερικανικές Παρθένους Νήσους.
Τα logs του «Lolita Express» αποκαλύπτουν οτι ο Μπιλ Κλίντον ταξίδεψε τουλάχιστον 11 φορές ως φιλοξενούμενος στο αμαρτωλό τζετ μεταξύ 2002 και 2003 συνοδευόμενος από «γυναίκα», η οποία οι αρχές πιστεύουν ηταν αυτή που εξέδιδε ανήλικες κοπέλες για τον Epstein και τη μακρά λίστα πελατών του.

Σε κάποιες πτήσεις ο Κλίντον συνοδεύονταν από τις βοηθούς του Epstein, Ghislaine Maxwell και Sarah Kellen. Και οι δυο κατηγορούνται για «στρατολόγηση» των υποψηφίων θυμάτων του Epstein και συμμετοχή σε σεξουαλικά εγκλήματα.
 
Πηγή: Zerohedge