Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Υπό το άγρυπνο μάτι των ισραηλινών ο συριακός στρατός ελέγχει τα υψώματα του Γκολάν

L’image contient peut-être : plein air et nature
Υπό το άγρυπνο μάτι των ισραηλινών ο συριακός στρατός ελέγχει τα υψώματα του Γκολάν. Ο συριακός σταρτός συνεχίζει να πραγματοποιεί επιθετικές επιχειρήσεις κατά της Αλ Νούσρα και των συμμάχων της στα υψίπεδα του Golan.
Οι συριακές δυνάμεις προελαύνουν παρά το γεγονός ότι οι τρομοκράτες υποστηρίζονται από τον ισραηλινό στρατό. Ο συριακός στρατός πρόσφατα έθεσε υπό τον έλεγχό του σημαντικό έδαφος κοντά στην πόλη Beit Jinn.Ο συριακός στρατός ήλεγξε το δρόμο μεταξύ  Beit Jann όπου ήταν η αλ Νούσρα και την ύπαιθρο της Beit Jan που κατείχε η  »αντιπολίτευση ». Ήταν δρόμος τροφοδοσίας των τρομοκρατών.Syria Now

Νωρίτερα το Σάββατο ο συριακός στρατός σε συνεργασία με τις Μονάδες Εθνικής Άμυνας απώθησε επίθεση της al Nusra που διείσδυσαν ξεκινώντας από την Jabata Khachab για να επιτεθούν στα σημεία ελέγχου στηνπεριφέρεια της Dalafeh και Qers Nafal στα ΝΔ του χωριού Hadar στα βόρεια προάστια της  Quneitra, σύμφωνα με το SANA.
Δυο στρατηγικά υψώματα κοντά στην Beit Jinn απελευθέρωσε ο στρατός μετά από μάχες με Ahrar al-Cham κι al-Nosra στο Γκολάν.
www.dimpenews.com